Az teszi igazán színessé és izgalmassá a Galéria Savariát, hogy mindenki találhat saját ízlésének és pénztárcájának megfelelő tárgyakat. Ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy megőrizzük online piacterünk egyedi témáját, amely az antik, a műtárgy, a régiség, valamint a vintage és az ezekhez szorosan kötődő tárgyakat öleli fel. Ennek érdekében a jövőben több olyan fejlesztés bevezetését tervezzük, amely a kínálat szempontjából is tovább erősíti online piacterünk sajátosságát.

Ruhák és divatcikkek

Az egyik legproblémásabb termékcsoportot a ruhák és más divatcikkek jelentik. Annak ellenére, hogy az alkategória a Régi idők ruhái nevet viseli, azt tapasztaltuk, hogy egyre sűrűbben kerülnek fel új, valamint a 80-as, 90-es évekből való ruhák.

Divatcikkek esetén nehéz egyértelmű határt húzni, és emiatt nehéz döntést hozni, hogy mi az, ami még illeszkedik oldalunk profiljába. Hamarosan a termékfeltöltés során a következő újdonsággal találkozhatnak eladóink:

A ruha alkategória kiválasztását követően egy értesítő ablak jelenik meg, amelyben emlékeztetjük eladóinkat arra, hogy kizárólag vintage és régi időket idéző ruhák feltöltése lehetséges, minden más hirdetés törlésre kerül. Ezt az eladónak az Értem-re kattintva el kell fogadnia.

Értesítő

Van hirdetése ebben a kategóriában?

Ha az Ön kínálatában szerepel olyan ruhanemű, amely nem illeszkedik a Galéria Savaria profiljába, kérjük törölje a terméket.

Bár folyamatosan moderáljuk a hirdetéseket, szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a fejlesztés bevezetését követően nagyobb szigorúsággal ellenőrizzük a ruhanemű hirdetéseket, ez elkerülhetetlenül több termék törlésével fog járni.

Moderálást követő panaszok

Egy-egy moderátori törlést követően az eladók gyakran hívják fel a figyelmünket az oldalon elérhető többi hirdetésre: „ha az enyémet törölni kellett, akkor ez és ez miért maradhat fent?”.

Itt is szeretnénk kihangsúlyozni: nem alkalmazunk kettős mércét. Miért állna érdekünkben az, hogy néhány eladóval kivételezve, számukra engedélyeznénk azt, amit a többieknek nem? Ezzel csak aláásnánk az eladók belénk vetett bizalmát és elidegenítenénk őket attól, hogy online piacterünket válasszák tárgyaik eladásához.

Ha esetleg talál olyan terméket, amely az Önéhez hasonló, mégsem került törlésre, annak három oka lehet:

  1. Naponta több ezer hirdetés kerül fel a Galéria Savariára, ezért időbe telik, mire moderálásra kerülhet egy hirdetés.
  2. A moderátori ellenőrzést emberek végzik. Mint mindenki más, mi is hibázhatunk. Ez esetben és általában is számítunk közösségünk segítségére. A hirdetés adatlapján található Termék jelentése opcióra kattintva jelezhetik moderátorainknak a kétes hirdetéseket. Ezeket a hirdetéseket felülvizsgáljuk.
  3. Annak ellenére, hogy mindig törekszünk arra, hogy következetes döntést hozzunk a hirdetések moderálása során, olyan kényes témakörben, mint amilyen a ruha, születhetnek szubjektív döntések. Ami mások szerint még „megfér” az oldalon, megint mások szerint már átlépi a határt. Amennyiben egy hirdetés törlése mellett döntünk, azt online piacterünk témájának megőrzése érdekében, valamint közösségünk érdekeit figyelembe véve tesszük.

Bízunk benne, hogy ezzel az értesítővel is egy hatékony lépést teszünk afelé, hogy eladóinkat a Galéria Savaria témájának megfelelő hirdetések feltöltésére ösztönözzük.