Nemrég egy felhívás jelent meg felhasználóinknak, amelyben ezt a kérdést tettük fel: Ha egyetlen dolgot kellene kiemelnie, mi lenne az, amit jobbá tenne a Galéria Savarián? Ezúton is köszönjük, hogy ennyien megosztották velünk véleményüket. Összeállítottunk egy cikksorozatot, amelyben a leggyakoribb kérdésekről, észrevételekről lesz szó.

Még mielőtt belevágnánk, szeretnénk köszönetet mondani. Nagyon szerettük az „így tökéletes, maradjon olyan, amilyen” jellegű visszajelzéseket. Rengeteg érkezett belőlük. Fantasztikus érzés azt tapasztalni, hogy ilyen pozitív fogadtatást kapunk a munkánkat illetően. Köszönjük!

A válaszok nagyon hasznosak és tanulságosak voltak. Nem egyszer előfordult, hogy olyan funkcióval kapcsolatban is kaptunk üzenetet, amelyek már jelenleg is elérhetőek oldalunkon.

A cikksorozatunk első részében ezeket a kérdéseket gyűjtöttük össze. Érdemes átolvasni őket, egy régi Galériás is találhat köztük olyat, amely eddig elkerülte a figyelmét. Néhány válaszhoz videóillusztráció is elérhető, ezek a ‘Megnézem’ hivatkozásra kattintva nyílnak meg.

Képek nagyítása (előnézet)

A képek közvetlen nagyíthatósága jó lenne. (Ne kelljen rámenni az adott tárgy oldalára.)
Felhasználói vélemény

 

Ha a kurzort a kép fölé visszük, a jobb alsó sarokban megjelenik egy nagyító ikon. Erre húzva az egeret kinagyítva jelenik meg a termék fotója.

Hogyan kérhetek értesítőt, ha olyan termék kerül fel, amit keresek?

Hasznos lenne egy olyan funkció, ami értesítést küld az engem érdeklő hirdetésekről.
Felhasználói vélemény

 

Erre a keresés mentése funkció használható. Indítson egy keresést, majd a terméklistázás jobb felső sarkában található Keresés mentése gombra kattintva mentse el. Ha olyan hirdetés kerül fel a piactérre, amely megfelel az Ön keresésének, e-mail értesítőt küldünk.

Kedvenc eladók mentése

Jó lenne, ha lehetne elmenteni kedvenc eladót, mert mindig a vásárolt termékek alapján visszakeresve találok rájuk, hogy megnézhessem, van-e vmi új termékük. Bár lehet, hogy van már ilyen funkció, nem tudom. Nekem ez nagyon hiányzik.
Felhasználói vélemény

 

A kedvenc eladók a jobb felső sarokban található csillag (kedvencek) ikonra lépve érhetők el. Itt lehet egy eladót kedvencként elmenteni.

Hogyan lehet eladóra keresni?

Lehet hogy én vagyok a béna, de nem tudok rákeresni eladóra. Ezt :) Ha rá lehet, akkor tárgytalan:)
Felhasználói vélemény

 

Eladóra kétféleképpen is kereshetünk:

  1. Termékek bal oldali oszlopában a szűrőben az Eladó mezőt használva.
  2. A fejlécben található részletes keresésre kattintva, majd a Felhasználók szerinti keresés opciót választva.

Túl alacsony ajánlat automatikus elutasítása

Ne lehessen egy bizonyos összeg alatt ajánlatot tenni. Például 1000 Ft-os tétel ne mehessen 800 Ft alá, és így tovább arányosan.
Felhasználói vélemény

 

Ha egy eladó alkuképesként jelöl meg egy tárgyat, a beépített ajánlatkezelő rendszeren keresztül a vásárlók ajánlatot tehetnek rá. 50%-nál alacsonyabb ajánlatot nem engedünk elküldeni, az érdeklődőnek ilyenkor egy felhívás jelenik meg és nagyobb összegű ajánlat megadására kérjük.

Az eladó ezen felül minden egyes hirdetésnél meghatározhatja azt az összeget, amely alatt automatikusan elutasítja, illetve amely fölött automatikusan elfogadja az ajánlatokat. Ezek egymástól függetlenül is megadhatók, nem kötelező mindkettőt kitölteni.

Ez az ajánlatkezelő hozzáadása funkcióra kattintva állítható be a termékszerkesztésen belül.

Eladóként szeretnék új ajánlatot tenni az érdeklődőnek

Ha egy vevőjelölt korábban nem fogadott el egy ajánlatot és az már lejárt, jó lenne, ha újra üzenhetnék neki. Adhatnék új ajánlatot!
Felhasználói vélemény

 

Ha egy érdeklődő nem fogadja el a viszontajánlatát, eladóként 14 napon belül még lehetősége van új ajánlatot tenni. Ehhez az ajánlatok oldalon kattintson a szóban forgó ajánlat További opciók menüjére, majd válassza a Visszaajánlás opciót.

Eladók elérhetősége

Az eladók adják meg telefonos elérhetőségeiket.
Felhasználói vélemény

 

Minden eladó rendelkezik telefonszámmal. Az eladó elérhetősége a megvásárolt termékeim oldalon érhető el, az adott termék További opciók menüjére kattintva.

Termékleírás tömeges szerkesztése

Azt, hogy minden eladó írhasson be valamit, ami esetleg az összes árujának minden oldalan egyformán megjelenne, hogy ne kelljen ismételten, minden áruhoz odaírni ugyanazt, mert ez sok extra munka, ha valakinek van fent pld 100 dolga eladásra.
Felhasználói vélemény

 

A nemrég elérhetővé tett csoportos szerkesztő erre is lehetőséget biztosít. A csoportos szerkesztő az eladó termékeim oldalon nyitható meg. Használatához válassza ki a kezelni kívánt tételeket, majd kattintson a csoportos szerkesztés gombra.

+1 bónusz

Ingyenessé tenném a feltöltést :)
Felhasználói vélemény

 

Most is az.:) Fix áras hirdetés feltöltése ingyenes. Aukcióként történő feltöltés 5 Ft, kivéve ha a kikiáltási ár 1 Ft, ez esetben ez is díjmentes.

Elolvasom a II. részt
Ez a cikksorozatunk I. része, a következő részhez kattintson a gombra.
Elolvasom a II. részt