The most beautiful Petőfi all i-ii pictures Petőfi-house disc sale 1900 atheneaum. Gottermayer knitting!


Now on sale!

The sale expires on Jul. 07, 07:59.

65.000,- HUF
55.250 HUF 155.82 USD

Item details
Listed: Yesterday, 07:59
Item code: 5816707
Views: 4
Watchers: 0
Seller

iskatel (1784)   
Veszprém county

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: May 22, 2024
Member since: April 12, 2011
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Age:20th century
Condition:good
Type of binding:linen
Features:illustrated

A cimben leirt és a fotókon látható mű -MA MÁR EXTRÉM RITKA-ilyen állapotban frőleg! Sajnos mi9ndkét kötéstábla erősen restaurált -fotókon látszik. DE A SZECESSZIÓS ORNAMENTIKÁHOZ,FELIRATOKHOZ,ARANYOZÁSHOZ NEM KELLETT HOZZÁNYÚLNI ÉS A GERINCEK SEM VOLTAK LESZAKADVA,DE A BORITÁSOK A TÁBLA PEREMEKNÉL ERŐSEN SZAKADOZOTTAK VOLTAK-ÉS A HÁTLAPOKON IS VOLTAK BESZAKADÁSOK.. Sajnos ugye nem, lehet csodákat tenni,de igy is tiszta,stabil,esztétikus kötetetek lettek.. A belseje csoda szép,tiszta,statikailag is stabil..szinte új..-mert igen jó vastagabb famentes fényes hófehér műnyomó bank papirra van nyomva.. soha se sárgul,vagy porlik az ilyen normál körülmények között! De nem sokat forgathatták amúgy-mert a képeket védő hártya papirok is extrém kiválóak, . . Külön kiemelném,hogy az eredeti lapél aranyozás körben extrém tiszta és egy lap ,vagy igy sem jár ki!

A gyönyörű magyaros szecessziós GOTTERMAYER kötéstáblák csoda szép ornamentikájúak.- Szép tiszta a könyv-csoda hogy nemzedékeken keresztül nem dohányzó helyen volt-nyilván üveges könyv szekrényben. Szerintem a kötéstábla boritás erős sérüléseit valami kontár tisztitási-kikefélési kisérlet okozta... Előzéklapon az egyik kötetnél korabeli ajándékozási beirásw Spórásodásnak,gombásodásnak még mlnimális nyomai sincsenek! A papir is rendkivül rugalmas-szinte újszzerű-nem egy szétszáradt,repedező koszlott valam! A 20 db külön rézmetszet tábla is teljesen patika tiszta.érintetlen-semmi foltosodás és társai! Szépek,hibátlanok az ezüstözött ? fémplakettek is az elején.

A mű a legszebb magyar Petőfi diszkiadás-szinte mindegyik oldalán hazai művészek rajzaival gazdagon illusztrált-és 19 külön lapos eredeti rézmetszetet is tartalmaz a kor vezető hazai művészeitől- és azon kivül Petőfi Sándor portréjával.! Nyomda technikai remekmű!

impozáns méretű- 37x26 cm kötetenként majd 4 kg!

629 oldal - felül aranyozott lapélek! A kötéstáblát diszitő ezüstözött fém plakettek is szép hibátlan állapotúak!-már az is nagy szó,hogy megvannak egyáltalán!

A z ár nem alacsony,de nem is a legmagasabb az állapothoz van mérve.. ha belegondolunk 20 db rézmetszet van benne minden egyében túl...-az ország egyik piacvezető antikvárium háózatában 50 e egy közepes ,szakadozott belsejű ,csak vászoncsikkal minta nélkük pótolt gerincű darab.. A hibátlan példényok,ha egyáltalán előkerülnek 100-150 e közti aukciós darabok..AZ ÁR NEM IGAZÁN ALKUKÉPES ÉS A GALÉRIÁN KIVÜL NEM SZÁNDÉKOZOM ÉRTÉKESITENI SEM! SZIVES MEGÉRTÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! Biztos leszek benne,hogy majd az új tulajdonos elégedett lesz a vétellel és könyvtárának egyik éke lesz!-sót még olvasgatni ,lapozgatni is lehet-birja még kétszáz évig is akár...


MPL automatába,MPL Postánmaradóra illetve MPL cimre üzleti csomag opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint. Esetleges személyes átvétel a legvégső esetben csak Veszprémben előre egyeztetett időpontban és KIZÁRÓLAG A VÉTELÁR ELŐRE UTALÁSA mellett van lehetőség! Kérem a fentieket licitálás során sziveskedjenek figyelembe venni! Előre is köszönöm!

Tisztelt Vásárlók! Az anyagiakat sziveskedjenek mkindenképp három napon belül rendezni-ha csak itt velem a GS levelező felületén esetleg máshogy nem állapodnak meg! Szives megértésüket előre is köszönöm!

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Mail
3215 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these