David jordan: pack of wolves HUF 9,500


9.500 HUF 26.84 USD

Item details
Listed: May 04, 2024
Item code: 5817366
Views: 32
Watchers: 0
Offers: 0 offers
Seller

sharky1 (1001)  
Heves county

Verified user

Response time: 100%-ban1 óra alatt
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 17:30
Member since: June 18, 2018
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:good
Type of binding:hardcover

David Jordan: Farkasfalka

A tengeralattjáró-háború és a szövetséges ellentámadás 1939–1945

A Farkasfalka ​U-boot-parancsnokok beszámolói alapján idézi fel az U-boot-hadműveleteket, illetve azok következményeit; megvizsgálja a brit és amerikai hadvezetés kísérleteit, melyeket a tengeralattjárók jelentette veszély leküzdésére tettek; részletesen taglalja a hadjárat eseményeinek menetét. A Farkasfalka felteszi a kérdést, az U-bootok komolyan veszélyeztették-e a szövetségesek háborús erőfeszítéseit, vagy az egyes tengeralattjáró-kapitányok hőstettei ellenére eleve hátrányban voltak?

A Farkasfalka nem csupán a különböző hadműveletek eseményeiről szól; szót ejt a hadban álló nemzetek rivalizáló fegyvernemeinek politikai csatározásáról és az Atlanti-óceán térségében harcoló alakulatok irányításának nehézségeiről. A technika a tengeralattjárók ellen dolgozott: a könyv részletesen taglalja, hogy az U-bootok jelentette veszélyre milyen technikai fejlesztésekkel válaszoltak a szövetségesek. A tengeralattjáró-háború és a szövetséges ellentámadás minden aspektusát kitűnően ábrázoló fényképfelvételek mellett a Farkasfalka a világtörténelem egyik legfontosabb hadjáratában alkalmazott fegyvereket, felszereléseket ábrázoló nagyszerű rajzokkal is szolgál.

David Jordan óraadóként dolgozik a wiltshire-i Egyesített Fegyvernemek Katonai Tisztképző Főiskolán, ahol középhaladó és haladó légi és haditengerészeti tisztképző kurzusokat tart. Korábban a birminghami, worcesteri, keele-i, valamint az angol levelező rendszerű egyetemen volt előadó. Doktori végzettségét a Birminghami Egyetemen szerezte.

A több mint száz fényképpel illusztrált kötet részletes beszámolóval szolgál az U-boot-taktikákról, a konvojok elleni összecsapásokról, valamint a szövetséges ellentámadásokról.

Hajja & Fiai,

Debrecen,

2003

176 oldal

keménytáblás

ISBN: 9639329703

Fordította: Szilágyi Béla


Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup
Eger
Foxpost - parcel locker
1639 HUF
Foxpost - home delivery
2459 HUF
GLS - home delivery
3950 HUF
MPL - parcel locker
1195 HUF
MPL - home delivery
2060 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these