Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Eladott vagy vásárolt?

Szállításhoz rendeljen Galéria Futárt!
Háztól-házig már 790 Ft-tól!

Sikeres üzletkötés után a Galéria Futár segít
a csomag kézbesítésében.

A Galéria Savarián kötött tranzakcióihoz még
kedvezőbb áron veheti igénybe a futárszolgáltatást.
A kedvezményes csomagfeladásért jelentkezzen be
a felhasználói fiókjába.

A Galéria Futár árai január 20-tól megváltoztak és a csomagfeladás olcsóbb lett. Csomagszállítás háztól-házig akár már 790 Ft-tól.

Díjtáblázat

Súly0,1 - 3 kg3,1 - 10 kg10,1 - 20 kg20,1 - 40 kg
Ár / csomag990 Ft1.290 Ft1.690 Ft2.990 Ft
Ár / csomag
Galéria Savariás termékhez
790 Ft1.090 Ft1.490 Ft2.990 Ft

Utánvét kezelése
Beszedendő áruértékSzolgáltatás bruttó díja
9.999 HUF-ig250 HUF
10.000 HUF-tól 29.999 HUF-ig500 HUF
30.000 HUF-tól 59.9999 HUF-ig750 HUF
60.000 HUF-tól 99.99 HUF-ig1.000 HUF
100.000 HUF-tól 149.999 HUF-ig1.250 HUF
150.000 HUF felettAz utánvételi összeg 1%-a

Az árak tartalmazzák az értékbiztosítást 50.000 Ft értékig.

Információk

Munkanapokon 18.00 óráig leadott rendelését, a megrendelést követő munkanapon munkaidőben (9h - 18h) vesszük fel, az Ön által megadott címen. A felvett küldeményét a felvételt követő munkanapon kíséreljük meg kiszállítani, az Ön által megadott címre. A Vevő (csomag címzettje) az elektronikus átvételi elismervény aláírásával igazolja, hogy a küldeményt sértetlenül átvette.

Egy csomag maximális súlya 40 kg, maximális övmérete (2 x szélesség + 2 x magasság + 1 x hosszúság) 300 cm lehet. Küldeményének maximális hosszúsága 175 cm lehet.

Amennyiben a beírt súly és a tényleges súly között az árazási sávot meghaladó az eltérés, a futár nem köteles a csomagot átvenni. Kérjük, törekedjenek a minél pontosabb súlymeghatározásra!

Kérjük vegye figyelembe, hogy a PPS csak közúti szállításnak megfelelő, lezárt, sértetlen csomagolású küldeményt vesz át. A csomagolásnak olyannak kell lennie, hogy a csomag tartalmához a csomagolóanyag megsértése nélkül ne lehessen hozzáférni. A nem megfelelő csomagolásból eredő károkért a PPS nem felel. Az időpontra történő kiszállítást a PPS nem tudja garantálni. Sikertelen kézbesítés esetén a küldeményt díjmentesen visszaszállítjuk a felvételi címre.

A PPS, a Galéria Futár csomagok szállítását az ide kattintva elérhető Általános Szerződési Feltételek alapján vállalja.

Fizetés: A szállítási díj személyesen vagy akár bankkártyával is kifizethető.

Ügyfélszolgálat

Ha bármilyen kérdése van a futárszolgáltatással kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@ppsfutar.hu e-mail címen, vagy a 06-20-555-0-555 telefonszámon.

Futár rendelés

Feladó adatai

Kattintson ide, ha a számlázási adatok eltérnek a fentiektől

Csomag adataiCímzett adatai

Általános Felhasználási Feltételek

Általános Felhasználási Feltételek

Rendelésének online rendszerünkbe érkezéséről egy válaszlevelet kap a megadott e-mail címre a küldeményét azonosító fuvarlevélszámmal.
A küldeményeket kizárólag szállításra alkalmas csomagolásban vesszük át, csomagolóanyagot önnek kell biztosítania.
A küldemény tartalmának jellegéhez igazodó, azt megfelelően védő, olyan biztonságos csomagolást kell alkalmazni, mely a belső tartalmat megvédi.
Kizárólag a feladó írásban rögzített saját felelősségére, az általa biztosított megfelelő (törhetetlen) csomagolásban szállítunk:üveg- porcelán tárgyat, üvegajtós bútorokat, kiegészítőket, üveg lámpatestet, csillárt, üveglapot, tükröt, festményt, szobrot, hangszert!
Küldeményét úgy kell lezárnia, hogy a burkolat megsértése nélkül a tartalmához ne lehessen hozzáférni

Munkanapokon 18.00 óráig leadott rendelését, a megrendelést követő munkanapon vesszük fel, az Ön által megadott címen, és az azt követő munkanapon szolgáltatjuk ki az ország egész területén.
Minden megrendelés fuvardíját a küldemény megrendelője, feladója fizeti készpénzben a küldemény feladásakor vagy online bankkártyával a megrendelés elküldése utána küldeményeket kísérő okmányok visszajuttatásáról, amennyiben szükséges, címzettnek kell gondoskodnia.
Csak a díjszabásban foglalt súlykategóriákba eső küldemények kiszolgáltatása vehető igénybe a Galéria Savaria felületérőlettől eltérő esetben vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgáltai elérhetőségeinken.

A küldemény értékbiztosítását rendszerünkben 50.000 Ft értékhatárig a szállítási költség tartalmazza.

Utánvétkezelés: kiszolgáltatáskor beszedjük az Ön által megadott áruutánvét összegét, és megadott bankszámlájára átutaljuk a kiszolgáltatást követő héten csütörtökön. (Az utalásokat a közbeeső ünnepnapok befolyásolhatják).

Egyszeri sikertelen kézbesítést követően újra megpróbáljuk küldeményét díjmenetesen kiszállítani.
Egy egybefüggő csomag súlya nem haladhatja meg az 40 kg-ot!
Jelenleg hatályos jogszabály által, és a PPS Kft. Általános Szerződési Feltételei szerint tiltott anyagot vagy tárgyat nem tartalmazhat küldeménye.
Az árufuvarozásból kizárt, vagy feltételekhez kötött szállítású anyagokat, tárgyakat 1. számú mellékletünk tartalmazza, mely részleteit a www.ppsfutar.hu honlapunkon tekintheti meg.
Amennyiben a Galéria Savaria rendszerében rögzített súly (vagy méretek alapján számított súly) a küldemény felvételekor a valóságtól több mint 20%-al eltér, úgy a küldeményfelvétel elutasításának jogát fenntartjuk!

Ilyen esetben két megoldás marad:
» a meghiúsult kiállás díját, mely 1920 Ft meg kell fizetni!
» a magasabb súly fuvarköltségéről készpénzes számlát állít ki futárunk, amely adminisztrációs különdíja 500 Ft a fuvardíjon felül

A Vevő (csomag címzettje) az elektronikus átvételi elismervény aláírásával igazolja, hogy a küldeményt sértetlenül átvette, ezért a PPS Futár utólagos reklamációt nem fogad el.

Felhasználási feltételek nyomtatása

Az Ön által fizetendő összeg: ---

Google+