Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Beállítások

Hogyan tudok tiltani egy felhasználót?

Előfordulhat, hogy egy felhasználóval nem kíván üzletet kötni vagy üzenetet váltani. Egy felhasználó blokkolásához kattintson a beállítások oldalon található Saját tiltólistám fülre.

A tiltólistán szereplő felhasználó nem tud:
- üzenetet írni
- ajánlatot tenni
- vásárolni

Ha egy felhasználóval aktív tranzakciója van, az adásvételtől számított 45 naping továbbra is van lehetősége üzenetet írni Önnek a tranzakciós beszélgetésen keresztül.

Elérhetőség elrejtése tranzakció esetén

Tranzakció esetén a partnerei lekérhetik az Ön telefonszámát és az e-mail címét, hogy a tétel fizetésére és átvételére vonatkozó részleteket megbeszélhessék.

Ehhez azonban átlátható, könnyen kezelhető üzenetrendszert is biztosítunk, így a felhasználók a Galéria biztonságos üzenőfelületén is megbeszélhetik az adásvétel lebonyolításának részleteit, felhasználóinknak ezt az opciót javasoljuk.

Célunk az, hogy az adásvétel lebonyolításához minden eszközt biztosítsunk, így a Galérián kötött tranzakciókhoz tartozó üzenetváltásokhoz nem kell külső levelezőrendszert igénybe vennie.

A Galéria felületén történő kommunikációnak több előnye is van:

  • az adásvétel lebonyolításával kapcsolatos üzenetváltásokat egy helyen találja meg
  • nem érheti váratlan pillanatban telefonhívás
  • biztos lehet benne, hogy a partnere megkapja az üzenetet, nem kerül spam vagy levélszemét mappába, nincs "letagadott" e-mail
  • láthatja, hogy a felhasználó elolvasta-e az üzenetét és ha igen, mikor
  • bármilyen probléma esetén ügyfélszolgálatunk hatékonyabb segítséget tud nyújtani

A funkció bekapcsolásával elrejtheti partnerei elől az elérhetőségét, így külső csatornán nem tudják felvenni Önnel a kapcsolatot, kizárólag a Galéria üzenőrendszerén keresztül. Önnek a Galéria felületén továbbra is lehetősége van megadni bármilyen elérhetőséget, ha a kényelmi szempont úgy kívánja. Ön dönti el, hogy partnerével milyen információt oszt meg.

A Galéria Savaria felületén küldött üzenetekről minden esetben e-mail értesítőt is kapnak a felhasználók, ezért akkor sem marad le egy üzenetről, ha épp nincs bejelentkezve.

Megjegyzés: Ha ezt a funkciót aktiválja, Ön sem kérheti le a partnerei kapcsolatfelvételi adatait.

Az elérhetőség elrejtésének beállításához kattintson ide.

Google+