Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

KRISTÁLY JÓSGÖMB AMI VALÓBAN MŰKÖDIK!


2.000.000.000 HUF 6,890,869.73 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2016. október 28.
Termékkód: 1352000
Megtekintések: 447
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
usaezust

usaezust (16)  
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban, 28 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 10:05
Regisztráció: 2011.05.20.
Termék leírásaSzállítási és fizetési információk
Állapot:hibátlan

KRISTÁLY JÓSGÖMB AMI VALÓBAN MŰKÖDIK! "Grandiózus"!

Örökségből eladó több száz éve családom birtokában lévő eredeti Kristály Jósgömb AMI VALÓBAN MŰKÖDIK "és egyedülálló" EZ (is) TÉNY!

A fotókat most készítettem, érdemes nagyon figyelmesen megnézni őket!

"Szellemek", múlt, jelen, jövő, kérdések, válaszok, és mind képekben melyek lefotóz hatóak, le fotózottak! Dokumentáltak!

Lehet, hihetetlennek gondolnák, de ebben az egyedülálló "eszközben" valóban lefotóz hatóak (le fotózottak) a megjelenő képek, történések, a feltett kérdésekre adott válaszok "na", "ez az ami nagyon nem semmi"!

Hogyan? Honnan? Miért? Miképpen? Nem tudhatom, de tény, hogy ez a valóság amit meglehet örökíteni, bizonyítani lehet, bizonyított! Bármikor újra bizonyítható!

Tanúsítom, garanciát vállalok érte, hogy az általam leírtak minden szava legjobb tudomásom szerint a színtiszta valóságot, csakis a színtiszta valóságot tartalmazza, erre feltétlen garanciát vállalok.

Köszönöm, hogy elolvasta "AMI VALÓBAN MŰKÖDIK"!


Ilyent még mi sem láttunk soha pedig több száz kristálygömböt ismerünk....Mert ez valóban működik "ha nem hiszi akkor is"!

Lehet, látszólag ésszerűbb (világi) dolgokra is költhetne ennyi "tengernyi pénzt", de egy az biztos,HASZNOSABBRA nem!

"Szerencsére, Nem mindenáron eladó"

Ha elnyerte tetszését, tegyen (komoly) vételi ajánlatot!

A kedves vevőnek az átadás-átvétel (fizetés) előtt bebizonyítom, hogy minden itt leírt szavam a színtiszta igazság-valóság! Meg-tapasztalhatja, hogy esetleges kételkedése, hitetlensége nem is lehetett volna nagyobb tévedés, mert ez valóban működik!

Köszönöm, hogy érdeklődött e kivételes "ereklye" után.

Ui.: Még annyit, a jósgömb (kristálygömb) a neki feltett kérdésekre válaszol a benne megjelenő képek formájában! Melyek le fotózhatóak, lefokozottak, bizonyítottak!

STATISZTIKA:

"A jósgömbben megjelenő (személyre szabott) válaszokat (képeket), a mai napig tesztelt 543 emberek közül hozzávetőlegesen 216 ember tisztán és értelmezhetően látta, megértette, 102 ember csak elmosódott, halvány "képekként" - nehezem - tudta azonosítani amit látott, 41 ember amikor a kérdésére megkapta a választ a jós göbtől, szinte magába roskadva a továbbiakban nem volt hajlandó a kommunikációra, 184 ember elmondásuk szerint semmit nem látott a jósgömb válaszaiból". A 184 emberből (érdekes módon) 165-en agykontrolon estek át korábban.

A tengeren túlról jelen időben több érvényes vételi ajánlattal rendelkezünk, jelen szándékunk szerint szeretnénk e kivételes "ereklyét" legalább Európában" megtartani, ennek okán olvashatja e aukciós leírást.

Jelen időben meghatározott vételár - szilárd véleményünk szerint - közel sem tükrözi e "kivételes" tárgy valódi értékét, ennek nagyságrendbeli meghatározása a "tárgy" komolyságát van hívatott érzékeltetni.

Köszönöm, hogy elolvasta, érdeklődött, "AMI VALÓBAN MŰKÖDIK"!

ui.:A Jósgömböt szeretnénk legalább Európában megtartani. Érvénytelen Európai vételi ajánlat (ígérvény) esetén szándékunkban áll - a széleskörű Nemzetközi érdeklődésre figyelemmel - az érdeklődő nagyközönség számára is elérhetően online közzétenni mérsékelt díjazás ellenében.

ui.: A sok "méltánytalan" találgatásokra figyelemmel a Jósgömb és tartójának anyaga: - A tartószerkezet ÓNBÓL készült. - A 4 db. Sárkány és a gömb alatt lévő Korona ARANY és/vagy valamiféle aranyozott fém. - A 4 db. Ékkő Rubin vagy hasonló drágakő.

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási információk

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvétel  ·Balatonakarattya
Galéria Futár DíjtáblázatGoogle+