Az újralistázás és a leárazás a Galéria Savaria leggyakrabban használt funkciói közé tartoznak. Segítségükkel az eladók nemcsak több érdeklődőt érhetnek el hirdetéseikkel, de például az újralistázás teszi lehetővé a már lejárt hirdetések megújítását is. A tegnap élesített fejlesztéssel az újralistázás és a leárazás funkciókon végeztünk módosításokat.

Mi változott?

  • Szebb, átláthatóbb kinézetet kaptak a felugró ablakok
  • Gyorsabb csoportos újralistázás: mostantól minden aktív hirdetés egyszerre kijelölhető, a funkció automatikusan kiszelektálja azokat a hirdetéseket, amiket nem lehet újralistázni. Tehát nem szükséges előtte kézzel kiválogatni ezeket a tételeket.
  • Mostantól a lejárt termékeim oldalról az aukciós és a fix áras hirdetések akár együtt is újralistázhatók, tehát aukciós hirdetéseknél nem kötelező újra átnézni az aukciós beállításokat, hanem egy kattintással, változtatás nélkül indíthatók a fix áras hirdetésekkel együtt.
  • Előfordulhat, hogy egy lejárt hirdetést újralistázás előtt még módosítani szeretne az eladó, ezért a lejárt termékeim oldalra bekerült az ‘újralistázás szerkesztéssel’ opció.

Újralistázás előnézetMég nem használta ezeket a funkciókat?

Mi az az újralistázás?
Az újralistázással előre kerül a hirdetése, új feltöltési dátummal, mintha most töltötte volna fel. Mivel a Galéria Savarián alapbeállításként a feltöltési dátum szerint listázzuk a hirdetéseket, ez egy hatékony eszköz, hogy a hirdetésére több lehetséges vásárló találjon rá.

Az újralistázás nem összekeverendő a kiemeléssel. A kiemeléssel előresorolt hirdetések nagyobb prioritást élveznek, hiszen egy külön, ‘kiemelt hirdetések’ blokkban kerülnek megjelenítésre a többi hirdetés fölött.

Szintén újralistázásnak hívjuk azt a folyamatot, amikor már egy lejárt hirdetést indít újra az eladó.

Hogyan listázhatom újra egy aktív hirdetésemet?
1. Lépjen a Termékeim oldalra
2. Kattintson az újralistázni kívánt termék melletti További opciók menüre
3. Válassza az Újralistázás pontot
4. Kattintson a Mehet gombra

Tipp: Ha egyszerre több tárgyat szeretne újralistázni, a jelölőnégyzet segítségével jelölje ki a hirdetéseket, majd kattintson a fejlécben a Kijelöltek újralistázása gombra.

Tipp: Ha az összes termékét, vagy egy teljes termékkategóriát szeretne újralistázni, a felugró újralistázás ablakban válassza ki a megfelelő pontot az 'Ezeket listázd újra' opciónál.

Mi az a leárazás?
A leárazással megkülönböztetett jelzést kap a hirdetés és a feltöltési dátum is megújul, tehát olyan, mintha most töltötte volna fel a terméket. Mindenki szeret kedvezményesen vásárolni, ezért időközönként érdemes leárazást indítani egy termékre vagy akár egész termékcsoportra. Ezt a Galéria Savarián pár kattintással, könnyedén megteheti.

Hogyan tudok leárazást indítani?
1. Lépjen a Termékeim oldalra
2. Kattintson a leárazni kívánt termék melletti További opciók menüre, majd válassza a Leárazás pontot
3. A felugró ablakban válassza ki a kedvezmény mértékét, valamint az akció idejét
4. Kattintson a Mehet gombra

Tipp: Ha egyszerre több tárgyat szeretne leárazni, a jelölőnégyzet segítségével jelölje ki a hirdetéseket, majd kattintson a fejlécben a Kijelöltek leárazása gombra.

Tipp: Ha az összes termékét, vagy egy teljes termékkategóriát szeretne leárazni, a felugró leárazás ablakban válassza ki a megfelelő pontot az 'Ezeket árazd le' opciónál.