A Galéria Savaria fejlesztése során két tényezőt veszünk figyelembe: hogyan tehetjük egyrészt a lehető legbiztonságosabbá, másrészt a lehető legegyszerűbbé az eladás és a vásárlás folyamatát az interneten. Legutóbbi fejlesztésünk azoknak a felhasználóknak jelent könnyítést, akik egy megvásárolt tárgy átvételét személyesen szeretnék intézni.

Ezidáig, az érdeklődők kizárólag megye szintjén kaphattak információt a termék helyéről. Ha az eladó biztosítja a személyes átvételt, hasznos lehet, ha a leendő vásárló ennél bővebb tájékoztatást kap a tárgy hollétét illetően.

Eddig a vásárlónak külön meg kellett érdeklődnie az eladótól, hogy hol vehető át a kiszemelt termék. Mostantól az eladók a személyes átvétel opciót választva megadhatják az átvétel helyét is település formájában, sőt, Budapest esetén a termék helye akár kerületre is szűkíthető.

A választott település a termék adatlapján a Szállítási és fizetési információk fülre kattintva a Személyes átvétel opció mellett lesz elérhető. A már megvásárolt tárgy esetén ugyanez az információ az Adásvétel részletei oldalon is olvasható lesz a vevő számára.

2016_szemelyes_atvetel_helye

Az átvétel helyére kattintva nagyméretű térképen tekinthető meg a település. A térkép mobilra is optimalizált, tehát ha mobilról keresi fel a Galéria Savariát, a térkép a kijelzőhöz igazodva fog megjelenni.

2016_szemelyes_atvetel_helye_map Bízunk benne, hogy ezzel a fejlesztéssel is egy újabb lépést tettünk afelé, hogy még egyszerűbbé tegyük a vásárlást online piacterünkön.