A sikeres eladók és az aktív vásárlók számára hamar felhalmozódhatnak az értékelésre váró tranzakciók. Ilyenkor az adásvételek egyesével történő értékelése fárasztóvá válhat. Legújabb fejlesztésünk gyorsabbá teszi az értékelés folyamatát, ezzel időt spórolva a felhasználóknak.

Örömmel jelentjük, hogy a mai naptól egyszerre több adásvétel is értékelhető. Az Értékelések oldalra lépve mostantól ez a felhívás fogadja a felhasználót:

Szeretne egyszerre több tranzakciót értékelni? Próbálja ki a csoportos értékelést.

A csoportos értékelésre kattintva az összes értékelésre váró adásvétel betöltődik, így egyszerre több tranzakció értékelése is elvégezhető. A fenti szűrő segítségével akár külön az eladott és külön a megvásárolt termékekre is szűrhet.

Fontos, hogy csoportosan kizárólag sikeres, létrejött adásvételeket lehet értékelni.
Csoportos értékelés

Egy oldalon összesen 10 adásvétel értékelhető egyszerre. Ha a csoportban van olyan tranzakció, aminek az értékelésével szeretne várni, egyszerűen válassza az „ezt most nem értékelem” opciót és haladjon tovább a listában.

Biztosak vagyunk benne, hogy a csoportos értékelés használatával jelentős időt és energiát spórolhatnak meg felhasználóink.