A nyári hónapokban sem tétlenkedtünk, több olyan újdonsággal készülünk, ami még élvezetesebbé teszi felhasználóink számára online piacterünk használatát.

A Galéria Savariára feltöltött hirdetések száma folyamatosan gyarapszik. A nagy kínálat mindig örvendetes egy hirdetőoldal esetén, viszont minél nagyobb a választék, annál nehezebb eligazodniuk a vásárlóknak a megvásárolható termékek között. A mi feladatunk az, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyük számukra azt, hogy mielőbb rábukkanjanak a keresett termékre, illetve hogy a kiszemelt darabokat már ne veszítsék szem elől. Megérett tehát a ráncfelvarrásra a termékfigyelés, a kedvenc eladó, illetve a keresés mentése funkció, amelyek kifejezetten ezt a célt szolgálják.

kedvencek és megfigyelések csoport funkciói külön aloldalt kaptak, így az eddigi megoldás helyett egy sokkal szellőssebb, átláthatóbb felületen követhetők a megfigyelt termékek, a mentett keresések, illetve a kedvenc eladók. Ebben a bejegyzésben részletesen is bemutatjuk, hogy milyen újításokat hozott ez a fejlesztés.

Megfigyelt termékek

Megfigyelt termékek lista

  • Az eddiginél sokkal áttekinthetőbb oldalon követheti nyomon a megfigyelt termékeit.
  • A termék mellett közvetlenül elérhetőek a vásárlásra szolgáló funkciógombok: a Megvásárolom, illetve alkuképes termék esetén az Ajánlatot teszek gomb, valamint aukciós hirdetés esetén a Licitálok gomb. A További opciók-ra kattintva üzenetet írhat az eladónak, illetve az eladó további termékeit is egy kattintással megtekintheti.
  • A megfigyelt termékekhez mostantól megjegyzés is fűzhető, ide bármilyen személyes megjegyzés beírható, ezt kizárólag a felhasználó látja.
    Például:
    – Tökéletes karácsonyi ajándék Andinak.
    – Legkésőbb holnap megvenni.
  • Előfordulhat, hogy egy felhasználó szeretne a megfigyelt termékei között tudni egy hirdetést, de nem szeretne értesítéseket kapni a hirdetést érintő fontosabb eseményekről. Mostantól a felhasználó leiratkozhat egy megfigyelt termék értesítőiről.

Keresés mentése

Mentett keresések

  • A mentett keresések listája sokkal áttekinthetőbb lett.
  • Egyetlen kattintásra egyszerűsítettük a keresés mentésének folyamatát. A terméklista jobb felső sarkában található „Keresés mentése” gombra kattintva azonnal megtörténik a mentés, nincs szükség további adatok megadására. A rendszer a beállított feltételek alapján automatikusan nevet ad a keresésnek.
  • Beállítható, hogy az újralistázott hirdetésekről ne menjen értesítő, kizárólag az újonnan feltöltött termékekről.
  • A mentett keresések oldalon a részletek gombra kattintva ellenőrizheti, illetve módosíthatja a keresés beállításait. Megtekintheti, hogy milyen feltételeket figyel az adott keresés, módosíthatja a rendszer által automatikusan adott megnevezést, az e-mail értesítő gyakoriságát, illetve megadhatja, hogy a keresés újralistázott hirdetések vagy kizárólag az újonnan feltöltött termékek esetén küldjön értesítőt.
  • A rendszer megjegyzi, hogy melyik keresést mentette el, így a hirdetések között böngészve – ha az adott keresés szerepel az Ön mentett keresései között – aktív állapotot vesz fel a Keresés mentése gomb. Ilyenkor zöld színű gomb jelenik meg Keresés mentve szöveggel, ezért nem kell elnavigálnia a mentett keresések oldalra, hogy ellenőrizze, vajon korábban elmentette-e már az adott keresést.

Kedvenc eladók

Kedvenc eladók

  • A kedvenc eladóit az eddiginél sokkal letisztultabb felületen követheti nyomon. Az eladó profilképe mellett a frissen feltöltött hirdetéseiről is kap ízelítőt.
  • A kedvenc eladók által feltöltött hirdetésekről már nem csak napi értesítőt kérhet. Szabadon választhat, hogy egy eladó új hirdetéseiről óránkénti, napi vagy heti gyakorisággal szeretne értesülni.
  • Mostantól a felhasználói adatlapján is kedvencneknek jelölheti az eladót, egyetlen kattintással. A gomb – a keresés mentése funkcióhoz hasonlóan – aktív állapotban marad, ha az eladó már szerepel a kedvencei között.

Leiratkozás a funkciók értesítőiről

E-mail értesítő

Egyszerűsítettük a leiratkozás lehetőségét mind a megfigyelt termékek, mind a mentett keresés, mind a kedvenc eladó értesítők esetében. Ha a továbbiakban nem igényel egy korábban beállított értesítőt, mostantól az e-mailben található zöld Leiratkozás gombra kattintva egyetlen kattintással leiratkozhat.