Képzeljük el úgy a Galéria Savariát, mint egy hatalmas boltot, tele több tízezer régiséggel, műalkotással, műtárggyal. Ez hatalmas mennyiség, amit aligha lehet egytől-egyig szemügyre venni, főleg úgy, hogy az eladó tárgyak köre folyamatosan bővül. Hiába működik egy hatékony kereső a Galéria Savarián, tudjuk, hogy a műalkotások egy különleges kategóriába tartoznak.

A vásárlóknak sokszor nincs konkrét elképzelésük, hogy milyen tárgyat keresnek, hanem gyakran akkor jön meg a kedvük a vásárláshoz, ha épp egy olyan tárgyba botlanak bele, amibe beleszeretnek.

Gondoljuk bele: amikor egy lakberendezési tárgyat keresünk, és ha van is valamilyen ötletünk, leginkább csak nagy körvonalakban tudnánk meghatározni azt. Keresünk egy vázát, de hogy pontosan milyet, azt még nem tudjuk. Ilyenkor a vásárlók elkezdenek böngészni, hogy ihletet kapjanak. Ebből következik tehát, hogy azok a tárgyak, amelyek „szem előtt” vannak, előbb és nagyobb eséllyel találnak vásárlóra.

Éppen ezért a Galéria Savarián még nagyobb jelentősége van annak, hogy a termékei az előtérben legyenek és minél több látogató találkozzon velük. Számos olyan funkciót kínálunk, amelyek segítik eladóinkat ebben, úgy mint:

  • Kiemelés
    A termékét többek között kiemelheti a Galéria Savaria főoldalára, illetve előre rendezheti a hirdetését, akár az összes hirdetés között, akár a termék kategóriájának listájában.

  • Leárazás
    A hirdetés megkülönböztető jelzést kap és új dátummal kerül feltöltésre, ráadásul ki ne szeretne olcsóbban vásárolni?

  • Újralistázás
    A hirdetés új feltöltési dátumot kap és az újonnan feltöltött hirdetések közé kerül a lista elejére.

Hol találom ezeket a funkciókat?

Az eladást segítő funkciók az Eladói termékeim oldalon érhetők el. Ha egy hirdetésére szeretné igénybe venni az eladást segítő funkciót, kattintson a további opciók lenyíló menüre.

Ha egyszerre több hirdetésére szeretné alkalmazni az újralistázás, a leárazás vagy a kiemelés lehetőségét, használja a terméklista fölötti funkciógombokat.

A funkciók egy kattintással elérhetőek az eladó termékeim oldalon és egyszerre akár több hirdetésre is alkalmazhatók.