A Galéria Savariánál folyamatosan azon dolgozunk, hogy még hatékonyabbá tegyük online piacterünk használatát. Több olyan fejlesztéssel készültünk, melyek még élvezetesebbé teszik felhasználóink számára az oldal használatát. Ebben a bejegyzésünkben ezekről a fejlesztésekről számolunk be röviden.

Egyszerűsített kiemelés

Ezentúl az eladó termékeim oldalon egyszerre több termékre is alkalmazható a kielemés, nem kell egyesével elvégezni azokat. Ezzel jelentősen felgyorsítjuk a kiemelés folyamatát.

Amennyiben egy termékre szeretné igénybe venni a funkciót, kattintson a További opciók lenyíló menüre. Ha egyszerre több hirdetésére szeretné alkalmazni a kiemelés lehetőségét, használja a terméklista fölötti funkciógombot. Jelölje ki a termékkép előtti jelölőnégyzet segítségével a kívánt hirdetést és kattintson a lista feletti Kiemelés funkciógombra.

Leárazás: Mennyi lesz a leárazott termék ára?

A leárazás a Galéria Savaria egyik leggyakrabban használt funkciója. A használata során ezentúl megtekinthető, hogy a százalékos leárazást követően mennyi is lesz a termék új ára.

Ezzel segítséget adunk az eladóknak, hiszen azonnal látható, hogy hogyan alakulnak a számok, és ennek függvényében tudják végiggondolni, hogy milyen mértékű kedvezményt szeretnének biztosítani. Ennek a kiegészítésnek köszönhetően a leárazás  folyamata még könnyebbé válik.

Ajánlatküldés: Mennyi volt az utolsó ajánlatom?

Szintén nagy népszerűségnek örvend a Galéria Savaria ajánlatküldő rendszere. Ennek segítségével a felhasználó megteheti az ajánlatát a kiszemelt termékre, amelyet az eladó elfogadhat, elutasíthat vagy dönthet a viszontajánlat küldése mellett.

Mindig szem előtt tartjuk, hogy felhasználóinknak hogyan könnyíthetjük meg még inkább az eladási, illetve vásárlási folyamatot. Előfordul, hogy az alkufolyamat elhúzódik, ilyenkor az ember könnyedén elveszítheti a fonalat. Gyakran teheti fel magának a kérdést a lehetséges vásárló vagy az eladó, hogy mennyi is volt az utolsó ajánlata a másik fél számára.

Hogy megkönnyítsük felhasználóink dolgát, ezentúl segítségként megjelenítjük ezt az információt a visszaajánlás során, így nem kell kutakodni az ajánlattörténetben.