A Galéria Savaria eladójaként lehetősége van úgy feltölteni egy hirdetést, hogy az egyelőre még nem kerül aktív állapotba. Ezek a hirdetések az úgynevezett Raktárba kerülnek, itt 12 hónapig tárolhatók és ezen időtartamon belül bármikor elindíthatja őket az eladó.

A raktár eredeti célja az volt, hogy a termék feltöltése során az eladó eldönthette, hogy a hirdetése azonnal megjelenjen-e a publikus oldalon vagy később szeretné elérhetővé tenni azt. Tehát ezidáig csak újonnan feltöltött terméket lehetett raktárba helyezni és az eladó ezt a hirdetés feltöltése során tudta beállítani.

Most egy olyan új funkcióval bővült a Raktár, amely a visszajelzések alapján sok eladó számára lesz hasznos.

Mi változott?

Mostantól akár aktív terméket is raktárba helyezhet az eladó az alábbiak szerint:

  • Lépjen az Én Galériámba.

  • Kattintson a Termékeim menüpontra.

  • Kattintson az adott termék jobb oldalán a ‘További opciók’ lenyíló gombra, majd válassza a Raktárba helyezés opciót.

Mikor lehet hasznos ez a funkció?

  • szezonális termékek esetén

  • akkor, ha az eladó úgy dönt, hogy kínálatának egyes darabjait egy bizonyos időszakban „pihenteti”

Hasznos információk a funkcióval kapcsolatban

Egy újonnan feltöltött termék raktárba töltése továbbra is díjmentes. Viszont aktív termék raktárba helyezésénél díjat számítunk fel.

Ha egy új termék raktárba töltése díjmentes, akkor ez miért díjköteles?

Egyrészt a raktárból történő termékindítás minden esetben díjmentes. Ha egy aktív terméket raktárba helyez az eladó, majd azt újraindítja, a terméke új dátummal kerül feltöltésre ugyanúgy, mint újralistázás esetén. Ha a raktárba helyezés díjmentes volna, ez esetben az újralistázás funkció értelmét veszítené.

Másrészt az aktív termék raktárba helyezése kényelmi funkció, ennek használata nem kötelező. Mivel a Galéria Savariára történő termékfeltöltés díjmentes, ha az eladó nem kívánja igénybe venni a raktárban tárolás lehetőségét, dönthet úgy is, hogy a hirdetést törli, majd amikor az újra aktuális lesz, ismét feltölti a kínálatába díjmentesen.

A fentiek miatt az újralistázás díjának megfelelő összeget számítjuk fel akkor, amikor egy aktív termék kerül a raktárba.

Szeretné 50%-os áron igénybe venni?

Ne feledje, a kedvezmény csomag a raktárba helyezés díjtételére is vonatkozik. A kedvezmény csomaggal a Galéria Savaria számos eladást segítő szolgáltatását féláron veheti igénybe.

Bővebben a csomagról