A Galéria Savariát egyre több külföldi vásárló keresi fel, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy eladóink ki tudják aknázni a jelentősen megnövekedett vásárlóerővel járó lehetőségeket. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az ehhez szükséges első lépést megtettük, és a Galéria Savaria számos aloldalát angolul is elérhetővé tettük.

A további aloldalak fordítását folyamatosan végeztük, végezzük és örömmel jelentjük, hogy jelen pillanatban online piacterünk szinte valamennyi oldala – néhány kizárólag eladókat érintő felület kivételével – angolul is böngészhető. Így elmondhatjuk, hogy a Galéria Savarián a külföldi vásárlók számára minden adott ahhoz, hogy könnyedén lebonyolíthassák a vásárlásokat.

Az alábbi tartalmak és funkciók már angol nyelven is elérhetőek:

  • Kategóriák

  • Termékjellemzők

  • Bejelentkezés és regisztráció

  • Üzenetrendszer

  • Vásárlás, licitálás, ajánlatküldő rendszer

  • Én galériám

  • Súgóközpont

  • Ügyfélszolgálat

Mi a következő lépés?

Igaz a Galéria Savaria már angolul is elérhető, viszont az eladók által megadott hirdetési adatok – termék megnevezés és termékleírás – továbbra is csak magyarul olvashatók. A következő lépés, hogy eladóink minél nagyobb számban tegyék elérhetővé angol nyelven is a hirdetéseiket. Ennek kiemelt jelentősége van, ugyanis úgy tudjuk igazán hatékonyan megszólítani a külföldi vásárlókat, hogy ha nem csak a piacterünkön tudnak könnyedén eligazodni, de maguk az eladásra szánt tárgyak is számukra érthető nyelven kerülnek bemutatásra.

A hirdetések angol nyelven történő feltüntetésének van még egy fontos velejárója. A Galéria Savaria előnyös pozíciót foglal el a keresési találatokban. Ennek köszönhetően rengeteg érdeklődő talál rá oldalunkra oly módon, hogy egy leendő vásárló pl. a Google-ben rákeres az őt érdeklő termékre. Elvégeztük a szükséges módosításokat ahhoz, hogy a Google angol nyelvű keresője is könnyedén olvashassa oldalunk tartalmát. Minél több hirdetés érhető el angolul, annál hatékonyabban tudunk nyitni a külföldi vásárlók felé, hiszen minden egyes kulcsszó egy Galéria Savariára vezető ajtót jelent a külföldi vásárlók számára.

Ahogy nő az angolul is elérhető hirdetések száma, úgy hatványozottan nő annak az esélye is, hogy a külföldi vásárlók akár a keresők, akár más fórumok segítségével még nagyobb számban találjanak a Galéria Savariára.

Tegye elérhetővé hirdetéseit angolul is!

Az elmúlt napokban lehetővé tettük eladóink számára, hogy hirdetéseiket angol nyelven is elérhetővé tegyék. A fordítást nem csak a fent ismertetett okokból érdemes megadni, ugyanis az angol nyelven elérhető hirdetések akár a Galéria Savaria jövőben induló, kifejezetten külföldi piacra szánt nemzetközi oldalára is átkerülhetnek.

Örömmel jelentjük, hogy rövid idő alatt eladóink már közel 2000 hirdetést elérhetővé tettek angolul.

Kaphatok segítséget a fordításhoz?

Igen. A fordításra szolgáló ablakban kattintson a gépi fordítás gombra és az oldal fordítási javaslatot tesz. A gépi fordítás teszt üzemben működik és limitálva érhető el.

Hogyan adhatom meg egy termékem angol fordítását?

  • Lépjen az Én Galériámba.

  • Kattintson az Eladó termékeim menüpontra.

  • Kattintson az adott termék jobb oldalán a ‘További opciók’-ra, majd válassza a Fordítás lehetőséget.