Nagy örömmel számolunk be róla, hogy elérhetővé tettük a Galéria Savaria megújult mobil oldalát. Nemcsak újraterveztük a már eddig is mobilbarát oldalakat, de további funkciókkal is kiegészítettük a megújult felületet.

A Galéria Savariát egyre többen keresik fel okostelefonról. Fontosnak tartjuk, hogy ezek a látogatók is ugyanazzal a színvonallal és átlátható, könnyen kezelhető felülettel találkozzanak, mint azok, akik online piacterünk asztali változatát használják.

Mostantól egy teljesen megújult felület fogadja az okostelefont használó látogatókat. Kényelmesen böngészhetnek, kereshetnek az eladásra kínált termékek között, használhatják a vásárlást, böngészést elősegítő, kiegészítő funkciókat, úgy mint a termékfigyelést, keresés mentését – amellyel értesítőt kérhetnek, ha általuk keresett terméket töltenek fel -, a kedvenc eladókat, illetve a gyűjteményeket.

A már eddig is mobilbarátként funkcionáló vásárlás folyamatát kiegészítettük a mobilbarát ajánlatküldés, illetve a licitálás lehetőségével is.

 

Mi a következő lépés?

Immár minden alapvető vásárlói funkció kényelmesen elérhető mobiltelefonról is, a munkának azonban nincs vége. A következő ütemben a belső, felhasználói menüpontok mobilbaráttá alakítása következik, annak érdekében, hogy teljeskörű felhasználói élményt tudjunk nyújtani az okostelefonról böngésző látogatóinknak is.

Ossza meg velünk véleményét, észrevételét!

Elküldöm az észrevételemet