Nagy örömmel osztjuk meg a hírt, hogy online piacterünk mobil applikációja már elérhető a Play Áruházban, illetve az App Store-ban.

Használja az alkalmazást az alábbi előnyökért:

  • Kényelmes, gyors
    Bárhonnan, kényelmesen elérheti a Galéria Savaria szolgáltatásait. Vadásszon szebbnél-szebb tárgyakra vagy ritka darabokra, alkudjon meg az eladókkal vagy élje át az aukciók izgalmát. Eladná saját tárgyait? Az applikációval ezt is könnyedén megteheti.

  • Azonnali értesítések
    Az applikáció lehetővé teszi, hogy azonnal, közvetlenül a telefonjára kapjon értesítést az Ön számára fontos eseményekről. Önt érdeklő hirdetést töltenek fel? Ajánlata, üzenete érkezett, olcsóbban vásárolható meg a termék? Ezután nem fog lemaradni semmiről.

    Miért jobb az értesítés, mint az e-mail?

    • előfordul, hogy az e-mailt a levélszolgáltatója egyáltalán nem vagy csak jelentős késéssel kézbesíti, vagy az üzenet spambe érkezik. Az értesítések kézbesítése ennél sokkal megbízhatóbb módon történik, hiszen nincs köztes e-mail szolgáltató, amelynek a rendszere közbeszólna.
    • ahhoz, hogy lássa, kapott-e e-mailt, be kell lépnie a levelezőjébe és le kell kérdeznie a leveleket. Az értesítések esetén erre nincs szükség, azonnal értesülhet az Ön számára fontos eseményekről. Így azok, akik alkalmazást használnak, az e-mailhez képest előbb értesülhetnek arról, ha őket érdeklő terméket töltenek fel, az eladó leárazta a terméket, ajánlatuk, üzenetük érkezett vagy épp az egyik futó aukción túllicitálták őket. A hatékonyság több adás-vételhez segítheti hozzá felhasználóinkat és a böngészést, illetve a vásárlások lebonyolítását is egyszerűsíti.

Hosszú fejlesztési munka zárult le a mobilalkalmazás elkészítésével. Biztosak vagyunk benne, hogy a kényelmes, közvetlen elérés és az azonnali értesítések még élvezetesebbé teszik a Galéria Savaria használatát felhasználóink számára. Az applikációt a jövőben további kiegészítésekkel, hasznos funkciókkal bővítjük, ennek során felhasználóink visszajelzéseire is számítunk.

Töltse le az alkalmazást:

Az alkalmazás letöltéséhez a Play Áruházban (Android) vagy az App Store-ban (iOS) keressen a „Galéria Savaria”-ra vagy kattintson az alábbi gombok valamelyikére, attól függően, hogy Android vagy iOS készüléket használ.


Töltse le az alkalmazást:

Az alkalmazás letöltéséhez a Play Áruházban (Android) vagy az App Store-ban (iOS) keressen a „Galéria Savaria”-ra vagy kattintson az alábbi gombok valamelyikére, attól függően, hogy Android vagy iOS készüléket használ.