A Galéria Savarián folyamatosan zajlanak az események. A felhasználók termékeket vásárolnak, adnak el, új hirdetéseket töltenek fel, aukciókon vesznek részt, ajánlatot küldenek egymásnak az ajánlatkezelő rendszer segítségével vagy épp már megvásárolt termékkel kapcsolatos teendőket látnak el.

Fontosnak tartjuk, hogy a felhasználók minden olyan eseményről, amelyek számukra fontosak, a lehető leghamarabb és leghatékonyabb módon értesüljenek. Ebben segíti felhasználóinkat az új Értesítési központ.

Milyen módon értesülhetek a számomra fontos eseményekről?

A Galéria Savaria felhasználói ezidáig kétféleképpen értesülhettek az eseményekről:

  • e-mail
  • push értesítés
    Ez a közvetlenül az okostelefonon megjelenő értesítést jelenti, amely a Galéria Savaria mobil applikációján keresztül érhető el. Mobil applikáció letöltése iOS-re vagy Android-ra
  • +1: értesítési központ
    Ezeket az értesítési csatornákat egészíti ki az értesítési központ, azaz az oldalon belüli (ún. Galéria Savarián) értesítési csatorna, amely a Galéria Savaria asztali, illetve mobil verzióját böngészve érhető el.

Mi a célja az Értesítési központnak?

Az értesítési központban az összes felhasználó számára lényeges esemény egy helyen, átlátható módon kerül megjelenítésre.

Néhány példa az értesítések közül:

👤 Kedvenc eladója új hirdetéseket töltött fel

⬆️ Olyan hirdetéseket töltöttek fel, amelyek Önt érdekelhetik (mentett keresés funkció)

📉 Megfigyelt termékeivel kapcsolatban fontos változások történtek (pl. az eladó leárazta és olcsóbban megvásárolható)

🔖 Új ajánlata vagy üzenete érkezett

⏳ Az aukción, amelyen részt vesz épp túllicitálták vagy az aukció hamarosan véget ér

🚚 Az eladó feladta a megvásárolt terméket és a követési azonosító segítségével követheti a csomag útját

…és még számtalan más

Értesítések egy helyen, az oldal elhagyása nélkül
Azt tapasztaljuk, hogy a felhasználók egyre több időt töltenek a Galéria Savarián. Nézelődnek, vásárolnak, hirdetést töltenek fel, eladásaikat, vásárlásaikat kezelik. Úgy gondoljuk, hogy a felhasználói élményt növeli, ha nem kizárólag az e-mailekre kell hagyatkozniuk és nem kell elhagyniuk a Galéria Savariát ahhoz, hogy értesüljenek az őket érintő eseményekről.

Egy kattintásnyira az eseménytől
Az értesítésre kattintva azonnal arra az oldalra irányítjuk, ahol az eseménnyel kapcsolatos részleteket megtekintheti, illetve ahol az eseményt kezelni tudja, ha az szükséges.

Gyorsabbá, rugalmasabbá teszi a Galéria Savaria használatát
Számtalan olyan esemény történik online piacterünkön, amikor fontos, hogy arra a felhasználó mielőbb reagálni tudjon. Például, ha egy termék leárazásra kerül vagy olyan terméket töltenek fel, amelyről a felhasználó értesítést kért a mentett keresés funkció segítségével, a leggyorsabb felhasználó fogja tudni megvásárolni azt. Ugyanígy, ha például aukción túllicitálták, fontos hogy minél előbb le tudja adni az új licitjét. Az, aki kizárólag az emailre támaszkodik, könnyedén lecsúszhat a kiszemelt tárgyakról.

Az eladók és vásárlók közötti kapcsolattartásnál ugyanilyen fontos a rugalmasság. A gyors és rugalmas kapcsolattartás megkönnyíti a vásárlási folyamatot és az adásvételek lebonyolítását is. A felhasználói elégedettség pedig még több sikeres adásvételt eredményez.

Nincsenek spam-be kerülő vagy kézbesítetlen emailek
A felhasználóink több esetben fordultak ügyfélszolgálatunkhoz olyan megkereséssel, amelyben arra panaszkodtak, hogy valamilyen fontos eseményről nem érkezett meg az email értesítés. Ezekben az esetekben azt tapasztaljuk, hogy a levelezőrendszerek spambe helyezik az üzenetet, netán jelentős késéssel vagy ami még rosszabb, egyáltalán nem kézbesítik azokat. Az értesítési központ erre is megoldást ad. Nincs spambe érkező vagy kézbesítetlen üzenet. A Galéria Savaria fiókjába belépve garantáltan láthatja a felhasználó, hogy történt-e olyan esemény, amely a figyelmét igényli.

Hol találom az értesítéseimet?

Az Értesítések ablak a fejlécben található harang ikonra kattintva érhető el. Ha új, olvasatlan értesítés érkezik, azt a harang ikonon megjelenő szám fogja jelezni. A mutató az ikonra kattintva eltűnik és csak akkor fog újra megjelenni, ha újabb értesítés érkezik.

További újdonság, hogy ezek a mutatók a fejlécben most már oldalújratöltés nélkül is automatikusan frissülnek, így ezentúl nem kell az oldalt frissíteni ahhoz, hogy a felhasználó lássa, vajon érkezett-e új üzenete, ajánlata vagy bármilyen más, őt érintő esemény.

Hol állíthatom be, hogy milyen értesítéseket kérek?

Az értesítéseket megnyitva az ablak tetején található három pont „…” ikonra kattintva további opciók találhatók, amelyekkel a felhasználó szabályozhatja az értesítések működését.

Többek között az Értesítés beállítások opcióra lépve a felhasználó szabályozhatja, hogy a különböző eseményekről milyen csatornán kér értesítést.