A Galéria Savarián az értékelések mellett a vevők már 2 éve egy további mutató szerint is tájékozódhatnak az eladókat illetően: a hirdetésben és a felhasználói adatlapon látható, hogy az eladó milyen arányban és milyen átlagos válaszidővel reagál az érdeklődők üzeneteire.

Egy érdeklődő számára fontos információval szolgálhat az, hogy az eladó, akivel üzletet szeretne kötni, mennyire aktív tagja a közösségnek, mennyire rugalmasan kezeli a beérkező megkereséseket.

Örömmel látjuk azt, hogy az eladók igyekeznek szinten tartani a válaszadási mutatóikat, és amint megszerzik a mindenki számára látható „gyorsan válaszol” jelölést, a rugalmas és időben történő válaszadással annak megtartására törekednek. A kitűntető jelölés azt mutatja, hogy az eladó számára fontos, hogy vásárlói megfelelő szolgáltatást kapjanak és gyors, rugalmas kommunikációra számíthatnak, ha tőle vásárolnak.

Újdonság: válaszadás részletezése

Az eladók számára elérhetővé tettük a válaszadási mutatók részletezését, így mostantól minden eladó részletekbe menően megtekintheti, hogy válaszadási mutatói milyen részadatokból állnak össze.

A részletezésben feltüntetjük, hogy a rendszer mely dátumtartomány üzenetei alapján végzi a számítást, illetve tételesen felsoroljuk, hogy az eladó milyen gyorsan válaszolt az egyes üzenetekre.

Hogyan tekinthetem meg a válaszidő részletezését?

A részletezés megtekintéséhez asztali gépen vagy mobilon keresse fel a saját eladói adatlapját, majd lépjen a válaszadási mutató melletti információs ikonra. A megjelenő ablakban kattintson a Válaszidő részletezése gombra.

A részletezési mutató kizárólag az eladó számára érhető el, más felhasználók számára nem publikus.

Illusztráció