Miért érdemes most még inkább online vásárolni?

Miért érdemes most még inkább online vásárolni?

Nincs személyes érintkezés

A járványhelyzet kezelésében különösen fontos az emberek közötti távolságtartás, a személyes érintkezés kerülése. Az online kereskedelem – a jellegéből adódóan – minimalizálja vagy akár teljesen kiiktatja a személyes érintkezést, ezért egyre többen választják az internetes vásárlás nyújtotta előnyöket.

Készpénzmentes fizetés

A koronavírus elleni küzdelem fontos része, hogy ne készpénzt használjunk. A Galéria Savarián történő vásárlással rendszerint banki átutalással vagy PayPal-lal történik a fizetés. De akár a futárnál bankkártyával történő fizetésre is van lehetősége, ha az eladóval ilyen típusú szállítási módban egyeztek meg.

Biztonságos szállítás

Köszönhetően a futároknak és a posta munkatársainak, a csomagküldés a járvány idején is zavartalanul működik. Mind a posta, mind a futárszolgálatok olyan intézkedéseket vezettek be, amelyek lehetővé teszik a kevesebb kontaktust vagy akár az érintkezés nélküli csomagszállítást.

Több mint 300.000 hirdetés

Online piacterünkön magánszemélyek, galériák, kereskedők hirdetik kínálatukat. Több mint 300.000 eladó régiség, műtárgy, gyűjteményes darab, antik és lakberendezési tárgy között böngészhet kategória, ár és számtalan termékjellemző szerint.

Felhasználóbarát felület

Online piacterünket eladóként és vásárlóként is egyszerű használni. Büszkék vagyunk rá, hogy felhasználóink szerint a Galéria Savaria színvonalas és áttekinthető internetes piactér és a gazdag funkciókészletének ellenére is könnyen átlátható.

Profi ügyfélszolgálat

Amikor kikérjük felhasználóink véleményét online piacterünkkel kapcsolatban, örömmel olvassuk, hogy felhasználóink az oldal előnyei között említik az ügyfélszolgálatunkat is. Véleményük szerint mindig segítőkész és hozzáértő választ kapnak tőlünk.

A jelenlegi helyzetben egyre több kereskedés, bolt és szolgáltató jelenik meg az online térben

Világszerte egyre többen érzékelik a koronavírus által előidézett gazdasági változások hatásait. Azok, akik megtehetik, igyekeznek az online térbe helyezni szolgáltatásaikat.

Hazai és külföldi felmérések szerint egyaránt az online kereskedelem folyamatos növekedést mutat a járványhelyzet kialakulása óta, illetve az előrejelzések szerint a későbbiekben még nagyobb hangsúlyt kap az internetes kereskedelem.

Mi is ezt tapasztaljuk:

A Galéria Savarián egyre több fizikális üzlettel is rendelkező kereskedés és bolt teszi elérhetővé a kínálatát, ezzel biztosítva a biztonságos, kényelmes és gyors vásárlás lehetőségét a jelenlegi helyzetben.

Még nagyobb kényelem, azonnali értesítések

Galéria Savaria online piactér – Már mobilon is!

 • Kényelmes, gyors
  Bárhonnan, kényelmesen elérheti a Galéria Savaria szolgáltatásait. Vadásszon szebbnél-szebb tárgyakra vagy ritka darabokra, alkudjon meg az eladókkal vagy élje át az aukciók izgalmát. Eladná saját tárgyait? Az applikációval ezt is könnyedén megteheti.

 • Azonnali értesítések
  Az applikáció lehetővé teszi, hogy azonnal, közvetlenül a telefonjára kapjon értesítést az Ön számára fontos eseményekről.

  Néhány példa, hogy miről kérhet értesítést:

  • Önt érdeklő hirdetést töltenek fel
  • Kedvenc eladója bővítette a kínálatát
  • Ajánlata vagy üzenete érkezett
  • Olcsóbban vásárolható meg a kiszemelt termék

Töltse le az alkalmazást:


Olvassa be a fenti kódot a telefon kamerájával az egyszerűbb letöltésért.

Töltse le az alkalmazást: