Miért vásároljon a Galéria Savarián?

Könnyű használat. Fokozott védelem. Hatalmas választék.

A galeriasavaria.hu régiségek, műtárgyak meghirdetéséhez
és megvásárlásához nyújt biztonságos és színvonalas felületet.

bg_items

Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?

felhasznalobarat

Színvonalas, könnyű használni

Oldalunkat eladóként és vásárlóként is egyszerű használni. Büszkék vagyunk rá, hogy felhasználóink szerint a Galéria Savaria színvonalas és áttekinthető internetes piactér.

security_nobg

Fokozott védelem

Az internetes vásárlás alapja a bizalom. Piacterünkön számos védelmi funkcióval segítjük elő, hogy felhasználóink egy biztonságos fórumon köthessenek üzletet.

selection_nobg

Hatalmas választék

Oldalunkon magánszemélyek, galériák, antik boltok hirdetik kínálatukat. Közel 300.000 eladó régiség, műtárgy, gyűjteményes és lakberendezési tárgy között böngészhet kategória, ár és számtalan termékjellemző szerint.

Online piacterünkön régiségboltok, galériák, magánszemélyek kínálatából válogathat egy helyen otthona kényelméből. Vásároljon pár kattintással megbízható eladóktól.

4 ok, hogy miért biztonságosabb
a Galéria Savarián vásárolni

verified

Ellenőrzött eladók

Ahhoz, hogy a Galéria Savarián valaki eladóvá váljon, egy úgy nevezett fiókellenőrzési folyamaton kell végighaladnia.

Mi annak a hívei vagyunk, hogy ott, ahol áruk – gyakran komoly értékek – cserélnek gazdát, valós, megbízható személyek legyenek az eladói fiókok mögött. A fiókellenőrzés egy hatékony módja annak, hogy előzetesen szűrjük az eladókat, ezzel is megőrizve online piacterünk biztonságát.

feedback

Értékelési rendszer

A Galéria Savarián az eladók és a vásárlók értékelik egymást. Ezek a visszajelzések mindenki számára elérhetőek a felhasználók adatlapján, így a közösség tagjai teljes képet kaphatnak egymásról és ismeretlenül is kialakulhat a bizalom.

Sőt, értékelési rendszerünk nem teszi lehetővé a bosszúból adott valótlan értékelések leadását, ezért a visszajelzések minden esetben valósak.

radar

Csalásvédelem

Az értékelések nemcsak a felhasználók számára hasznosak, hanem biztonsági rendszerünk is ezek alapján szankcionálja, illetve szükség esetén korlátozza a szabálysértő felhasználót. Mivel a korlátozás új felhasználói fiók indítását sem teszi lehetővé, ezzel tudjuk garantálni azt, hogy piacterünk közösségét kizárólag olyan felhasználók alkossák, akik számára a tisztesség és a megbízhatóság ugyanolyan fontos, mint nekünk.

Az évek során olyan biztonsági rendszert fejlesztettünk ki, amely figyeli azokat a felhasználói tevékenységeket, amelyek gyanúra adhatnak okot. Ez segíti moderátoraink munkáját abban, hogy szükség esetén időben közbe tudjunk avatkozni.

cover_security_o

support

Profi ügyfélszolgálat

Online piacterünkön folyamatosan, megállás nélkül zajlanak az adásvételek az év minden napján 0-24 óráig. A tranzakciók lebonyolítása rendszerint zavartalanul történik, de akármennyire is törekszünk erre, – ahogy a mindennapi életben senki – mi sem tudunk 100%-os garanciát adni arra, hogy nem fordulhatnak elő váratlan események. A Galéria Savarián fontosnak tartjuk, hogy a vásárlók elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Éppen ezért, ha egy adásvétel lebonyolítása során nehézségekbe ütközne, netán segítségre szorulna, biztos lehet benne, hogy ügyfélszolgálati csapatunk mindenben a segítségére lesz annak érdekében, hogy a problémás ügy megnyugtató módon záruljon le.

Mi teszi élvezetessé a vásárlást online piacterünkön?

fixaras2

Fix áras a termék?
Vásárolja meg azonnal!

Ha az eladó fix árasként töltötte fel a hirdetést, pár kattintással azonnal megvásárolhatja a terméket az eladó által meghatározott áron.

ajanlat2

Alkuképes?
Tegyen ajánlatot!

Ha az eladó alkuképesként jelölte meg fix áras termékét, az alkurendszer segítségével könnyedén megteheti az ajánlatát. Az eladó ezt elfogadhatja, elutasíthatja, vagy ellenajánlattal élhet.

aukcio2

Aukciós?
Szálljon be a licitálásba!

Az eladó aukción indította a terméket? Tegye meg licitajánlatát és élje át az aukciók izgalmát. Rendszerünk végig segíti Önt és tájékoztatja az aukció állásáról.

messages

Kérdezne az eladótól?

A Galéria Savarián a felhasználók egy profi, belső üzenőrendszeren keresztül tarthatják egymással a kapcsolatot. Sőt, online piacterünkön – egyedülálló módon – vásárlást követően is ezen a felületen folytathatják az adásvétel részleteinek megbeszélését. Ezt felhasználóink nemcsak a kényelmi szempont miatt szeretik, hanem azért is, mert biztonságot is nyújt egyben.

[…amit igazán jónak tartok a Galéria Savariában, az …] a biztonság, mind eladói, mind vásárlói szempontból. Ezen kívül nagyon értékelem, hogy vásárlás után is le lehet folytatni a levelezést itt, mert ez sok vitát megelőz, illetve vitás kérdésekben minden látható. Nem utolsó sorban nagyon szeretem, hogy az oldalt a minőség is jellemzi. Köszönet a munkájukért! Remélem még sokáig felhasználó lehetek itt.
Horváthné Anna
 • Termékfigyelés
  Rátalált egy termékre, amit nem szeretne szem elől veszíteni? A termékfigyelővel nemcsak egy listába gyűjtheti az Önt leginkább érdeklő termékeket, de értesítőt is kérhet ha bármilyen fontos esemény történik a hirdetéssel.
 • Kedvenc eladók
  Állítsa össze kedvenc eladóinak listáját, hogy később egy helyen találja meg őket. E-mail értesítőt is kérhet az általuk feltöltött hirdetésekről, így akár azonnal lecsaphat a kedvenc darabjaira.
 • Keresés mentése
  Határozott elképzelése van róla, hogy mit keres? Ékszert 3.000 Ft alatt? Netán egy konkrét festő munkáit? Viktóriamintás herendi csészét? Mentse el a keresést és értesítőt küldünk, ha olyan terméket töltenek fel, amit keres.
 • Gyűjtemények
  Mutassa meg ízlését másoknak vagy rendszerezze az Önnek kedves darabokat bármilyen téma szerint a gyűjtemények funkció használatával. Például kattintson a Tetszik gombra, és a terméket a kedvecei között találja meg.

Mit mondanak a felhasználóink?

Régóta használója vagyok az Önök hirdetési oldalának és mind között ezt tartom a legmagasabb színvonalúnak. Úgy a felhasználhatóságát, mint termék kínálatát vagy minőségét tekintve. Ha nem akarok vásárolni, vagy eladni, akkor is körülnézek itt időnként és rendszerint találok valamit.
Hegedűs Erzsébet

Kimagaslóan a legjobb műkereskedelmi portál ma Magyarországon! Szuper oldal, szuper csapat, remélem ez így is marad. Ami miatt itt “ragadtam” az az eladókkal való pozitív bánásmód, a konkurens oldalaknak ez nem az erőssége.

Katona Magdolna
Régi partner vagyok, adtam-vettem. Mindig elégedett voltam a bonyolítással. Egyszerű és áttekinthető a kínálat, azt hiszem a “konkurensek” még hasonlót sem tudtak, tudnak produkálni. Gratulálok, csak így tovább!
Bazsó Péter

Amikor azt kérdeztük felhasználóinktól, hogy mit tennének
jobbá online piacterünkön, ilyen és ezekhez hasonló válaszokat kaptunk:

Szerintem átlátható és könnyen kezelhető az oldal, nem változtatnék semmin sem.

 

Biztonságosnak tartom a vásárlást, ellenőrzött piac.
Nagyon szeretem a Galéria Savariát, színvonalas hirdetőoldal, nincs javaslatom.

 

Maximálisan elégedett vagyok a KEDVENC piacteremmel így ahogy van! További sok sikert kívánok.

idea

gs_logo

A Galéria Savaria számokban

11
éves tapasztalat

300.000
megvásárolható tárgy

~1400
új hirdetés naponta

98%
ügyfélszolgálati elégedettség

Készen áll a kincsvadászatra?

Csatlakozzon Magyarország online antik piacteréhez, fedezze fel a percenként bővülő kínálatot és vásároljon megbízható eladóktól.
Tovább a regisztrációra
Már felhasználó vagyok. Bejelentkezés
Tovább az eladó régiségekre
Ajánlja ezt az oldalt régiségkedvelő, műgyűjtő
ismerőseinek, hogy ők is megismerjék a Galéria Savaria előnyeit!