Töltse fel kézműves termékeit!

Original picture jasper necklace, string of pearls!


4.150 HUF 11.31 USD

Guarantee: 30 days  
Item details
Listed: February 11, 2024
Item code: 2800782
Views: 1090
Watchers: 6
Seller

zoldtara (89)    
Pest county

Verified user

Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 16:27
Member since: June 01, 2019
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:necklaces, pendants
Color:multicolored
Material:mineral
Stone:jasper
Gender:unisex
Condition:flawless

Eladó a képen látható gyönyörű kép jáspis nyaklánc, gyöngysor, mely egyedi megjelenést biztosít, különleges rajzos és még gyógyhatással is rendelkezik!

A nyaklánc hossza: 46,5 cm, 6 mm-es kép jáspis gyöngyökből damilra fűzve.

Méretén tudok változtatni.

Képjáspis: (lásd még barna jáspis). Azt tartják róla, hogy a földanya szavait közvetíti a gyermekeihez. Azok számára, akik el tudják olvasni a belső képeit, üzenetet tartalmaz a múltból. A felszínre hozza az elrejtett bűntudatot, féltékenységet, amelyeket általában elhessegetünk, akár a jelenlegi életünkből származnak. S ha egyszer felszabadulnak, úgy tekintünk rájuk, mint megtanulandó leckére. Ez a kő arányérzéket és harmóniát biztosít. Kényelemérzetet ad, és csillapítja a félelmet. Serkenti az immunrendszert, tisztítja a veséket.

Csakra: koprona csakra, köldökcsakra, kereszt– vagy erőközpont csakra, gyökércsakra. Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Halak. Elem: föld, tűz (piros). Színe: vörös, barna, sárga, zöld, kék, bíbor. Jellegzetességei: a jáspis úgy ismert, mint a "legkiválóbb gondoskodó". Stresszes időkben életben tart és támogat; nyugalmat és a teljesség érzését biztosítja. Gyógyításra használva minden szempontból egységessé tesz. A jáspis emlékezteti az embereket arra, hogy segítsék egymást. Összehangolja a csakrákat, és használható csakra kirakáshoz is. Mindegyik szín egy adott csakrának felel meg. Ez a kő megkönnyíti a sámáni utazásokat és az álmok visszaidézését. Gondoskodik a védelemről, földeli az energiát és a testet. Elnyeli a negatív energiát, tisztítja és összehangolja a csakrákat, valamint az aurát. A jáspis egyensúlyban tartja a jin és a jang energiát, valamint összekapcsolja a fizikai, az értelmi és a szellemi testet az éteri birodalommal. Tisztítja az elektromágneses és a környezeti szennyeződést, beleértve a sugárzást is; segíti a varázsvesszővel történő keresést. Pszichológiailag: eltökélté tesz minden célunk megvalósításában. Bátorságot biztosít ahhoz, hogy félelmet nem ismerve szembenézzünk a problémákkal, és elősegíti az önmagunkkal szembeni őszinteséget. Az elkerülhetetlen konfliktusokban számíthatunk a támogatására. Mentálisan: segíti a gyors gondolkodást, növeli a szervezőkészséget és a feladatok átlátását. Serkenti a képzeletet, és az ötleteket tettekké alakítja át. Fizikailag: a jáspis meghosszabbítja a szexuális örömöt, jótékonyan hat elhúzódó betegségek és kórházi kezelések idején, valamint újra energiával tölti fel a testet. Gyógyhatás: a jáspis támogatja a keringési, az emésztő– és az ivarszerveket. Egyensúlyban tartja a test ásványanyag–tartalmát. Különösen hatékony drágakőelixírként, mert nem ingerli túl a szervezetet.

Guarantee conditions

Guarantee: 30 days  

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 3-5 workdays
Processing time shows how long it will take the seller after payment to package and dispatch the item. It gives the buyer an idea about when the package is expected to be dispatched after payment.
Mail890 HUF
MPL - parcel locker1295 HUF

Others searched for these