All items
All categories
advanced search

Vonzalom c. grafika. The picture is certified. Károlyfi Zsófia Prima díjas alkotó műve


15.000 HUF 50.32 USD

Guarantee: 30 days  
Item details
Listed: September 11, 2021
Item code: 3358440
Views: 14
Watchers: 3
Offers: 0 offers
Seller
 

KarolyfiZsofia (113)  
Zala county

Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 17:55
Member since: January 28, 2019
The seller has set the artwork as original and offers 30 days money back guarantee. Seller notes that the originality was confirmed by an expert.
Artist:Károlyfi Zsófia
Subject:genre scene
Painting surface:paper
Style:realism
Age:1990-1999
Signature:signed
Condition:flawless
Originality:original
Money-back guarantee on originality:yes
Originality confirmed by expert?:yes

Képeimet folyamatosan átveszi egy galéria. Itt még műtermi áron vásárolhat kedvére.

A Vonzódás c. gafika kb. 50x35 cm, kérésre bekereteztetem.

Díjaim: Árpád rend, 2018. Zalai Prima díj.A nemzetközi művészlistában 2000 óta szerepelek.

http://www.muveszetek.hu/lexikon/k/k-1399.htm Kiállításaimon verseimet is olvashatják. aki kedveli, olvassa itt is. Bővebb bemutatkozás a vers után található.

Ma láss

A múlt tükre szilánkokra tört. Mit róla gondolsz, ma gondolod. Ma élsz, ma szeress, ma szeretlek. A holnap bizonytalan arca ma születik meg. Ma fáj, ha bántasz, és ma - Ma bocsáss meg, ha kérlek, Ma látlak téged szépnek. A tegnap nehéz teher, A holnap pillekönnyű álom, Valódi súlya Ma van szavamnak, Ma hallgass, Ma beszélj, Ma nézz és Ma láss.

A budapesti Magyar Képzőművészeti Főiskola szobrász műtermébe jártam 5 évig Somogyi József szobrászművész, rektor magántanulójaként. A művészi látásmódot is tőle tanultam.

Alkotásaimban ötvözöm a szobrászatot a festészettel, és igyekszem elkerülni a pontos ábrázolást. A téma csak kiindulópont, inspiráció, vázlat. Festés közben már elszakadok a valóságtól, és olyanra festem a képet, amilyennek én szeretem látni. Ettől lesz egyedi, mert az érzéseimet vetítem rá a képre. Legtöbb mű alapozása egy krémszerű fehér anyag, mellyel sok formát domborítok fel még a festés előtt. Erre jönnek rá a színek, árnyékok, és sok esetben fémfestékkel, polírozással vagy metálozással aranyozással fejezem be a művemet.

Több mint 130 önálló kiállításom volt országszerte és külföldön, melyek megnyitó műsorait is én hoztam létre: tárlatvezetés mellett vers, zene és táncműsor várta a közönséget.

Szinte minden témában festettem már, köztük számos portré, tájkép, csendélet mellett dombortechnikás fémezett aranyozott műveket, családi címereket, 4 stációt és oltárképeket.Túlnyomó részben pozitív témákat festek, mert azt érdemes erősíteni az életünkben.

Valószínű lehet úgy is festeni, hogy érzelmileg kívül maradunk, és csak ábrázolunk szépen, ahogy illik, én szenvedélyesen, szinte euforikus állapotban festettem képeimet, írtam verseimet.

Külföldi kiállításaim közül kiemelném az 1998-ban megrendezett Jénai Magyar Napokat, mely egy egész éven át tartó rendezvénysorozat volt, s ahol a magyar képzőművészetet ketten képviselthettük szobrászművész férjemmel, Palaics Gáborral. Kiállításunk négy hónapig volt látható, melyből több mint 30 mű kelt el.

1999-ben négy hónapos magán tanulmányutat tettem családommal a Nyugat-Szamoa szigeten. Népi ünnepi öltözékükben festettem meg a helyi lakosokat, s a csodálatos trópusi tájat, melyről vers és útinapló is született. Szamoán volt kiállításom is, néhány festményem még ma is megtalálható ott. Egy a Pasefika Inn honlapján is látható: http://www.pasefikainn.ws/

Ez az út nagy hatást gyakorolt munkásságomra, itt találtam igazán magamra.

2000-ben kézzel készített vizuális versesalbumomat az Operaházban mutattam be a kiállítás-megnyitómon. A látogatók nagy biztatására kiadásra került a kézírású kötet.

Szigligeten öt éven keresztül öt hónapos szezonális kiállításaim nagy sikert arattak, Évente 3-4000 belépő kelt el.

2006-ban Zalai Erdők meséi: Böszmerenghy Töhötöm címmel mesekönyvet adtunk ki, melyet lányommal, Palaics Eszterrel írtunk közösen.

2008-ban megfestettem A lélekút nyolc állomása című sorozatomat, melynek filozófiája mindannyiunk életének folyamatát tükrözi. Munkáimból három DVD összeállítás készült. 1.Úton 2.Szárnyaljatok 3. A lélekút nyolc állomása, melyet lányom készített. a Youtube-on megtalálható.

Jelenleg visszavonultan élek, regényt írok és festek.


Guarantee conditions

Guarantee: 30 days  

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Other1000 - 2500 HUF


Others searched for these