Columbia emerald gemstone aaa + 5mm heat treated!


99.000 HUF 270.00 USD

Guarantee: eternal  
Item details
Listed: March 17, 2024
Item code: 3688191
Views: 344
Watchers: 14
Seller

Bonitaa (764)    
Somogy county

Verified user

Response time: 96%-banin 10 hours
Positive feedback: 99.31%
Last login: Today, 16:51
Member since: December 02, 2014
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Shape:round
Color:green
Surface:polished
Karat:5.00-9.99

A smaragd az egyik legnépszerűbb drágakő, friss zöld színe reményt nyugalmat és életörömet sugall. Befektetésnek is kiváló, értékálló dolog, hisz csak felfelé mehet az ára!

a képen látható dadabok 5mm es egyforma darabok.

az ar 1-1 darabra érvenyes.

Az általam kínált darabok hőkezelést kaptak és bevizsgáltak. 5mm es darabok! Teljes garanciát adok a kövekre!


Teljeskörű garanciát vállalok minden kövemre.

Élénk szinű egyforma darabok- ékszerbe foglalasra alkalmas állapotban.

A smaragd a tavasz az újjászületés, megfiatalodás és az új növekedésének időszaka, amit semmi sem fejez ki jobban, mint a smaragd kristály átható, intenzív zöld árnyalataival. Május születési köve a smaragd.

A smaragdnak már régóta jelentős gyógyító erőt tulajdonítanak, tehát nem véletlen, hogy ez a kristály a leghatalmasabb gyógyító angyal Rafael választása.


A smaragd legalább 4000 éve nagyra becsült drágakő fantasztikus színe és misztikus tulajdonságai miatt. A Jelenések Könyvében a Biblia azt mondja, hogy Isten trónja smaragdból van. Az egyiptomi Toth legendás misztikus tudását smaragd táblákba vésték. A misztikus hagyományokban a smaragd kristály az örök forrás és halhatatlanság szimbóluma. Az Egyiptomiakról ismert, hogy smaragdba vésték az örök fiatalság szimbólumát és ezeket a talizmánokat a halottakkal együtt temették el. Egyiptomi smaragdot kb 2000 évvel Kleopátra születése előtt is bányásztak, azt mondják ez volt kedvenc drágaköve. Azt tartják, hogy a papi méltóságok melldíszének a smaragd az egyik drágaköve.

Az ókori Rómaiak termékenységet, újjászületést társítottak a smaragdhoz, Vénusznak az szépség és szerelem istennőjének ajánlották.

India méltóságos moguljai köztük Jahan Sah, aki a Taj Mahal építője is oly nagy becsben tartotta a smaragdot, hogy vallási szövegekben is feljegyezték és talizmánként viselték a követ.

Guarantee conditions

Guarantee: eternal  

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Processing time shows how long it will take the seller after payment to package and dispatch the item. It gives the buyer an idea about when the package is expected to be dispatched after payment.
Mail850 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these