All items
All categories
advanced search

Robert Julius Beyschlag – /Frühlingsblüthen/ Tavaszi virágok című rézkarca – 48.


33.000 HUF 109.66 USD

Guarantee: 7 days  
Item details
Listed: February 06, 2021
Item code: 3438353
Views: 200
Watchers: 0
Offers: 0 offers
Seller
 

Hellboy1 (598)   
Békés county

Verified user

Response time: 100%, in 1 hour
Positive feedback: 99.7%
Last login: Today, 01:01
Member since: August 03, 2019
Seller set the originality of the item as unknown. If you see an artist's name in the listing, please note that the seller does not guarantee that the item is an original.
Subject:people
Painting surface:paper
Style:biedermeier
Age:1900-1949
Signature:signed
Condition:good for its age
Originality:unknown

Eladásra kínálom Robert Julius Beyschlag (1838-1903) festőművész, grafikus akvarellje nyomán készült színezett rézkarcot, amelynek témája egy anya gyermekkel a virágzó fa előtt. A kép eredetije 1893-ban készült. Különleges szépségű rézkarc bájos, idilli hangulatot áraszt. A festő szignója a rézkarcban, annak bal alsó részén található. A rézkarc hozzáillő, kedves keretben van üveg mögött, ami tökéletes vintage hangulatot biztosít a falon, vagy ahol helyet kap. A karton valamikor össze volt hajtva, de ez nem feltűnő, a vizuális értékéből nem von le semmit. Azonnal falra akasztható állapotban!

Téma: Tavaszi virágok

Technika: színezett rézkarc

Hordozó: karton

Kora: XIX. sz. vége (az eredeti mű – 1893)

Szignó: a képben

Keret: ezüst hullámos fekete keret, üveggel

Méret: 36,5 x 29 cm (keret nélkül)

Állapot: korának megfelelő

A postázás a vevő igényével egyeztetve a mindenkor aktuális díjak szerint történik, kizárólag előre utalást követően, gondosan csomagolva.

Kérem, hogyha még van kérdése a termékről, akkor lehetőleg annak megvásárlása előtt és ne utána kérdezzen.


Amennyiben komolyan érdekli az alkotás, kérem bátran tegyen ajánlatot!


Kérem tekintse meg a többi termékemet is. Köszönöm!

Néhány gondolat a művészről:

Robert Julius Beyschlag (1838, Nördlingen – 1903. München) német festő, aki tudós és művész családba született. A Müncheni Képzőművészeti Akadémián kezdte a tanulmányait Philipp Foltz vezetésével, majd Párizsban és Olaszországban végezte művészi tanulmányait. A müncheni iskola jeles képviselője. Beyschlagot a biedermeier és a korai festészet közötti átmenet mesterének tartják. Elsősorban lírai képeket festett, „Frauenlob” címmel Beyschlag létrehozta a gyönyörű, különböző évszázadokat képviselő női fejek nemzetközi gyűjteményét. Az akkori hagyományos irányzat receptje szerint Beyschlag freskót festett a Bajor Nemzeti Múzeum galériájában. Ezt követően folytatta a családi jelenetek festését, amellyel tovább növelte a rajongó táborát.

Legismeretesebb művei: Faust és Margit; Vasárnap reggel; Psyche Iphigenia; Húsvéti séta; Középkori szerelmes pár a fa alatt; Középkori nászmenet; Orpheus és Eurydice. Idilljei mindig bájosak, de a mitikus és modern nőalakjai a maguk édes ábrándozásában nagyon hasonlítanak egymásra. Sok festményt festett az ókor témáival és a germán mitológia szereplőivel és amikor a modern alakokat festett, azokat rendszerint középkori ruhákban ábrázolta. Legismertebb művei 1870-től datálhatók.

Guarantee conditions

Guarantee: 7 days  

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Local pickupGyula
Other1000 - 3000 HUF
Külföldi szállítás
Seller doesn't ship this item to your destination.


Others searched for these