All items
All categories
advanced search
The listing has ended. The item was not sold. By clicking the button, you can let the seller know that you are interested in buying, and you can ask for a restart of the listing.
Interested

TUANDROX BLÉTHON MAGICA - A ! LEKÉRŐ !- FULLTIVERZUMI MAGHUSHIN EXTRA RELICVIA ERŐTÁR

Spirituális, zene, egyedi,speciális,misztikus,

1.111.111 HUF 3,692.38 USD

+ Free shipping
Gift The seller recommends it as a gift.
Item details
Listed: July 07, 2021
Item code: 3690580
Views: 138
Watchers: 0
Seller
 
Account suspended

S777M_SECTOR (6)  
Pest county

Response time: 50%, in 1 hour
Positive feedback: 100%
Last login: September 02, 2021
Member since: December 17, 2020

TUANDROX BLÉTHON FULLTIVERZUMI MAGHUSHIN MAGICA - A ! SÉRTHETETLEN LEKÉRŐ ! MEGVÉTÓZHATATLAN FULLTIVERZUMI MAGHUSHIN-ZENEI LEKÉPEZŐ - EXTRA RELICVIA ERŐTÁR

Csak akkor válaszd ha MEGNÉZTED MINDEN APRÓ RÉSZLETÉT ... és KIKÓDOLTAD ..LEFORDÍTOTTAD MIÉRT IS KELL NEKED ...EZEKKEL A RÉSZLETEKKEL ..

Csak akkor válaszd...HA MINDEN MÁGIKUS DARABJA LÁZBA HOZZA NEM E VILÁGI SZIMFÓNIAKÉNT A VÉRED...ÉS MÁR ÉRZED A LÜKTETŐ ZENÉK ÁRAMLATÁT ami sosem volt még ezen a fizikai síkon ...

Csak akkor válaszd...HA DOLGOZNI AKARSZ VELE és nem csak pihentetni egy fiókban ...

CSAK AKKOR VÁLASZD... HA AKAROD ŐT MINDEN ÁRON ... ÉS TUDOD, HOGY NEM LEHET MÁSÉ MERT Ő ! A KAPOCS...A MEGOLDÁS... AMIRE VÁRTÁL, hogy TELJESÍTHESD VELE A FÖLDÖN TÖLTÖTT IDŐD KÜLDETÉSÉT ...MÁGIKUS VÉRŰKÉNT !

Használd bármilyen módon , de ha megfigyeled két karabíneres részét külön akár medálként is használhatod... amikor úgy érzed... RÉSZLETEK IS KELLENEK a "MÁS-VILÁGOKBÓL " HÉTKÖZNAPI TENNIVALÓDI KÖZEPETTE is...hogy elérhessenek ...

Ám amikor valóban "KOMPONÁLSZ" ÉS UTAZOL ..ÉS BEFOGADOD AZT A ZENÉT AMIRE OLY SOKAN VÁGYNAK-VÁRNAK MÁR ... akkor javaslom ... így egybe használd... és KÉSZÍTSD ELŐ MAGAD HOZZÁ ...ÉS ŐT IS...

Akkor lesz a legjobb MÁGIKUS TÁRSAD...ha nem csak elvárod Tőle, hogy Neked dolgozzon ...HANEM ÖSSZEDOLGOZNI AKARSZ VELE...és először is ...megismerni akarod Őt...és Ő Téged !

Abban az esetben válaszd ha nem az érdekel miből van és mekkorák a paraméterei hanem VALÓBAN ÉRZED , HOGY Ő A TIED ÉS ÁTJÁR MI MINDENRE LEHETSZ VELE KÉPES !

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázásfree shipping
Külföldi szállítás
European Unionfree shipping
Europe (non-EU)free shipping
Everywherefree shipping


Others searched for these