Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Eladott vagy vásárolt?

Szállításhoz rendeljen Galéria Futárt!
Háztól-házig már 1090 Ft-tól!

Sikeres üzletkötés után a Galéria Futár segít
a csomag kézbesítésében.

A Galéria Savarián kötött tranzakcióihoz még
kedvezőbb áron veheti igénybe a futárszolgáltatást.
A kedvezményes csomagfeladásért jelentkezzen be
a felhasználói fiókjába.

Fontos tájékoztató

A Galéria Futár 6 éve teszi kényelmesebbé a csomagfeladást a Galéria Savaria felhasználói számára.

Online piacterünk folyamatos fejlesztésével mindig is arra törekedtünk, hogy felhasználóink számára olyan lehetőségeket biztosítsunk, amellyel segíteni tudjuk őket termékeik meghirdetésében, megvásárlásában, illetve az adásvételeik lebonyolításában. A kedvezményes futárrendelés biztosításával is ezt a célkitűzésünket szerettük volna szolgálni.

Megdöbbenve értesültünk arról, hogy a futárszolgáltatást végző partnerünk jelentős, 60-70%-os áremelést kíván végrehajtani. Az április 1-jére tervezett áremelés bevezetése a tárgyalások hatására április 15-ig elhalasztásra került.

Ezt a megállapodást a jelenlegi formájában nem tudjuk támogatni, ezért a tárgyalások lezárultáig a Galéria Futár ideiglenes szüneteltetése mellett döntöttünk. A szüneteltetésig tartó időszakban (2019. április 12. 15:00-ig) valamennyi, nem csak Galéria Savarián értékesített termékre vonatkozóan az alacsonyabb, kedvezményes árat biztosítjuk.

Miért nem szerződik a Galéria Savaria más futárszolgálatokkal? Időnként kapunk érdeklődő megkereséseket felhasználóinktól arra vonatkozóan, hogy a Galéria Savaria miért nem köt megállapodást más futárszolgálatokkal.

Nem egyszer kezdeményeztünk együttműködési megállapodást más szolgáltatókkal. A legtöbb esetben az együttműködést az akadályozta meg, hogy a szolgáltatók leginkább a csomagot feladó partnerrel történő szerződéskötést támogatják, amely azt feltételezi, hogy egyetlen címen történik a csomagfelvétel. A Galéria Savarián ez természetesen eladónként változik, így akár a szolgáltató által előre nem ismert településen is történhet csomagfeladás, amely így a költségek tervezhetőségét nem teszi lehetővé.

Értesüléseink szerint a Magyar Postánál folyamatban van annak a felületnek a kiépítése, amely lehetővé teszi azt, hogy egy harmadik fél (pl. Galéria Savaria) felületén kerüljön leadásra a rendelés. A Foxpost-ot jelenleg kizárólagos szerződés köti, emiatt nem valósulhat meg az együttműködés.

Szeretnénk arról biztosítani a felhasználóinkat, hogy tovább folytatjuk a munkát és a Galéria Savaria folyamatos bővítése és fejlesztése mellett, azon fogunk dolgozi, hogy akár meglévő partnerünkkel, akár újak bevonásával, kedvezőbb díjakkal, mielőbb újra elérhetővé váljon a szolgáltatás.

Azon eladóknak, akik nagyobb mennyiségű csomagot küldenek futárszolgálattal, javasoljuk, hogy vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatókkal, akikkel kedvező, közvetlen együttműködési szerződés köthető: Addig is arra kérjük eladóinkat, hogy tekintsék át a termékeiket és győződjenek meg arról, hogy a Galéria Futáron kívül más szállítási módot is felkínálnak leendő vásárlóiknak. Egyszerre több hirdetés szerkesztéséhez a csoportos szerkesztő használatát javasoljuk, amellyel pár kattintással elvégezhetőek az esetlegesen szükséges módosítások.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Galéria Savaria csapata