Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés
Vissza

Eltávolítható egy leadott értékelés?

Az értékelések a Galéria Savaria egyik alappilléreit jelentik, segítségükkel a közösség tagjai képet kaphatnak más felhasználókról és az értékelések segíthetik őket a döntésben, hogy kivel kívánnak üzletet kötni és elősegítik a bizalom megerősítését. Éppen ezért tudjuk, hogy milyen fontos Önnek a Galéria Savarián felépített hírneve.

Fontosnak tartjuk az átláthatóságot, a nyílt kommunikációt és tiszteletben tartjuk a felhasználók véleménynyílvánításhoz való jogát. A Galéria Savariának nem áll szándékában módosítani, cenzúrázni vagy eltávolítani egy értékelést, azonban előfordulhat olyan kivételes eset, amelynek során a Galéria Savaria él az értékelés módosítására, eltávolítására vonatkozó jogával.

Amennyiben nincs megelégedve a kapott értékeléssel, az alábbi lehetőségek közül választhat:

» Vegye fel a kapcsolatot a felhasználóval és próbálják meg közösen megoldani az ügyet. Ha rendeződött az ügy, az értékelést adó felhasználó 60 napon belül pozitívra javíthatja a kedvezőtlen értékelést.

» Lehetősége van válaszolni a semleges, illetve negatív értékelésre. A válasz közvetlenül az Ön adatlapján jelenik meg a partner értékelése alatt, így a közösség tagjai átfogó képet kaphatnak arról, hogy mi történt a tranzakció lebonyolítása során. Tudjon meg többet arról, hogyan válaszolhat egy értékelésre.

» Kivételes esetekben a Galéria Savaria élhet az értékelés törlésére, módosítására vonatkozó jogával. Tudjon meg többet arról, hogy milyen esetben törlünk értékelést.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak