Vissza

Egy nem ellenőrzött státuszú felhasználó vásárolt tőlem, ez mit jelent?

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a Galéria Savaria megbízható adásvételi felület legyen. Ezért a 2023. június 14-ét követő fiókregisztrációk esetén, egyéb funkciók használata mellett, a vásárláshoz is kötelezővé tettük a biztonsági regisztráció elvégzését.

A Galéria Savarián történő regisztráció elvégzésével minden felhasználó nem ellenőrzött státusszal rendelkezik. A regisztráció aktiválásához minden esetben megerősítő e-mailt küldünk a felhasználó által megadott e-mail címre, ezzel ellenőrizve az e-mail cím valódiságát.

Regisztrációt követően felhívjuk a felhasználók figyelmét arra, hogy érdemes elvégezniük a biztonsági regisztrációt hiszen így válhatnak a Galéria Savaria teljes jogú felhasználóivá és így az eladók is nagyobb bizalommal kötnek üzletet velük.

A nem ellenőrzött státusszal rendelkező felhasználók által elérhető funkciók körét, valamint a megvásárolható termékek számát limitáljuk. Nem ellenőrzött felhasználó nem értékesíthet a Galéria Savarián és csak 3 termék megvásárlására adunk lehetőséget.

A vásárlást követően - az ellenőrzött felhasználókkal ellentétben - kizárólag a Galéria Savaria biztonságos felületén, a tranzakciós üzenetváltáson keresztül biztosítjuk a lehetőséget a kapcsolatfelvételre, így a nem ellenőrzött vásárló számára nem elérhető a partner e-mail címe és telefonszáma. Az eladó belátására bízzuk, hogy milyen adatot kíván megadni partnerének, de akár a biztonsági regisztráció utólagos elvégzésére is kérheti a vásárlót.

Eladóként szűkítheti azon vásárlók körét, akikkel üzletet kíván kötni. Így ha Ön úgy dönt, hogy kizárólag ellenőrzött felhasználók számára engedélyezi a vásárlást, rendszerünk lehetővé teszi ennek kikötését.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak