Vissza

Hasznos tippek a tökéletes gyűjtemény összeállításához

Legyen inspiráló, hogy további termékek felfedezésére ösztönözzön
Hozzon létre olyan gyűjteményt, amelyek közvetítik tudását és szenvedélyét. A gyűjteménnyel elérheti, hogy a látogatók is azonosuljanak az Ön szenvedélyével.

Válassza ki vagy kutassa fel a legszebb termékfotójú darabokat
Törekedjen arra, hogy a gyűjtemények a legszebb fotókkal rendelkező termékekből álljanak, a gondosan készített termékfotók segítenek abban, hogy átadják a termék valódi szépségét, egyediségét és a gyűjtemény színvonalát is növelik.

Adjon beszédes címet a gyűjteménynek
Az egyértelmű, leíró cím segíthet abban, hogy még többen találjanak rá a gyűjteményre. Például a "Kutya porcelánfigurák" jobb, mint a “Valami123”.

Ügyeljen a számokra
Fontos, hogy a gyűjteménye megfelelő mennyiségű terméket tartalmazzon. Ne legyen szegényes, de túlzsúfolt se. Véleményünk szerint az az ideális, ha egy gyűjtemény 15-20 termékből áll.

Olyan termékeket válogasson össze, amelyek egymáshoz köthetők
Fontos, hogy a gyűjteménye egy témakör köré csoportosuljon. Ennek egyértelműnek kell lennie a látogatók számára. Zavaró lehet, ha például a “Kedvenc ezüst ékszereim” között egy bútor is szerepel.

Rendszeresen frissítse a gyűjteményt
Új termékek hozzáadásával elérheti, hogy a látogatók folyamatosan felkeressék az Ön válogatásait. A folyamatosan gondozott, naprakész gyűjtemény a későbbiekben a Galéria Savaria kiemelt oldalain, hírlevelünkben, valamint közösségi oldalainkon is megjelenhet.

Ossza meg ízlését, szenvedélyét
Hívja fel ismerősei figyelmét a válogatásaira. A gyűjteményeket könnyedén megoszthatja Facebook-on vagy más közösségi oldalakon.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak