Vissza

Eladói fiók aktiválása

Ahhoz, hogy a Galéria Savariát eladóként használhassa, aktiválnia kell eladói fiókját.
Az eladó fiók aktiválásához az alábbi opciók egyikét kell elvégeznie:

I. Bankkártya

Használja a kényelmes és gyors aktiválási opciót eladói fiókjának megszerzéséhez.

Mit kell tennem?
A következő oldalon bankkártyás fizetési felülettel találkozik, ahol az Ön választásától függően - hitelesített vagy általános felhasználói státusz közül választva - egyszeri 5 USD vagy 1500 HUF befizetésére kérjük. Ez az összeg az egyenlegén jelenik meg, amely felhasználható lesz.

Hitelesített felhasználói státusz

Ezzel az aktiválási opcióval akár a hitelesített felhasználói státuszt is megkaphatja, amely növeli a vásárlók bizalmát. A hitelesített státuszú felhasználók számára dollárban kerül kiállításra a számla. Ennek befizetéséhez nincs szükség dollár alapú bankszámlára. Az Ön bankja az általa használt aktuális átváltási ráta alapján automatikusan átkonvertálja a fizetendő összeget. A hitelesített státusszal a felhasználó vállalja, hogy amennyiben a számlája nem kerül kifizetésre a fizetési határidőig, annak az összegét az üzemeltető jogosult automatikusan levonni a felhasználó által megadott bankkártyáról a fizetési határidő napján. A számlát manuálisan is befizetheti a fizetési határidő előtt PayPal-lal vagy bankkártyás fizetéssel.

Bővebben a hitelesített státuszról

Általános felhasználói státusz

Ha ezt az opciót választja eladói fiókjának megszerzéséhez, ugyanazokat az eladói funkciókat érheti el, mint hitelesített eladói státusz esetén. Ugyanakkor a leendő vásárlók nem találkozhatnak majd a kiemelt hitelesített felhasználó jelzéssel az Ön termékeinél, illetve az adatlapján. A számlázás forint alapon történik.

II. PayPal

Indítson PayPal fizetést az Ön által meghatározott összegben. Az összeg az egyenlegére kerül, amely felhasználható lesz.
Maestro kártyával is használható (abban az esetben is, ha nincs PayPal regisztrációja)

Mit kell tennem?
A következő oldalon egy tetszőleges összeg meghatározására kérjük, majd átirányítjuk a PayPal felületére, ahol elindíthatja a fizetést.

III. Banki utalás

Indítson banki utalást a saját számlájáról az Ön által meghatározott összegben. Az összeg az egyenlegére kerül, amely felhasználható lesz.

A külföldi bankszámlaszámról történő utalást nem támogatjuk. Amennyiben a felhasználó nem magyar számlaszámmal rendelkezik, ebben az esetben csak bankkártyával van lehetősége aktiválnia eladói fiókját.

Mit kell tennem?
A következő oldalon a számlaszámának megadására kérjük. Indítson utalást erről a számlaszámról. Fontos, hogy a számlaszám az Ön által megadott néven szerepeljen.

IV. Dokumentum csatolása

Csatoljon olyan dokumentumokat, amelyek alkalmasak a személyazonosság és a lakcím igazolására.

Mit kell tennem?
A következő oldalon 2 dokumentum csatolására kérjük. Az egyikkel a személyazonosságát, a másikkal a lakcím helyességét igazolja. A beküldött fájlokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk át. A dokumentum egyes részeit (pl. számokat) olvashatatlanná, illetve a fényképet felismerhetetlenné teheti, amennyiben az olvashatóan maradó adatok megfelelően azonosítják Önt.

A fájlok ellenőrzést követően törlésre kerülnek.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak