Vissza

Felhasználói fiók inaktiválása

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a Galéria Savaria biztonságos piactér legyen, ezért fokozottan ügyelünk arra, hogy kiszűrjük azokat a felhasználókat, akik nem a szabályzatunknak és irányelveinknek megfelelően használják online piacterünket.

Ha egy eladóval vagy vásárlóval kapcsolatban problémás ügy merül fel, figyelembe vehetjük a felhasználó oldalunkon végzett korábbi tevékenységét, amelyek befolyásolhatják döntésünket a fiókján alkalmazott tiltó, illetve korlátozó lépéseket illetően. Például jelzésértékű lehet számunkra, ha a közösségünk tagjai egy felhasználóval kapcsolatban korábban már több problémás esetet is jelentettek vagy ha a felhasználó adásvételeinek lebonyolítása - függetlenül attól, hogy az adásvétel milyen értékeléssel zárult - több esetben nehézségekbe, problémákba ütközött, ezzel rontva a vásárlói vagy eladói élményt.

Nem alkalmazunk kettős mércét. Döntésünket nem befolyásolja az, hogy a felhasználó hány sikeres üzletet bonyolított online piacterünkön. Ha súlyos szabálysértést követ el, felhasználói fiókja ugyanúgy korlátozásra kerül, ahogy ugyanazért a szabálysértésért korlátozásra kerülne piacterünk bármely tagja.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egy problémás eset orvoslása során tapasztalatainkra alapozva, saját belátásunk szerint a közösségünk érdekeit figyelembe véve a legjobb döntést hozzuk meg.

Ha egy felhasználói fiók korlátozásra kerül:

  • a korlátozás a felhasználóhoz kapcsolható további felhasználói fiókokra is kiterjedhet
  • nem indíthat új regisztrációt, rendszerünk ilyen esetben észleli a korlátozott névvel való kapcsolatot

Rendszerünk több szempontot is figyelembe vesz, amikor egy felhasználóhoz, további felhasználói fiókot kapcsol. Ennek részleteiről online piacterünk, valamint közösségünk védelme érdekében nem adunk ki információt.

Új regisztrációt nem indíthat az a felhasználó, aki korlátozott fiókkal rendelkezik. Ez a korlátozás megkerülésére, valamint oldalunk működésének akadályozására tett kísérletnek minősül. Ezt rendszerünk észleli és akár az ideiglenesen alkalmazott korlátozás véglegesítését eredményezi.

Ha egy felhasználói fiók inaktiválása mellett döntünk, azt közösségünk védelme érdekében tesszük.
A Galéria Savaria úgy lehet színvonalas piactér, ha következetesek vagyunk a szabályok betartását illetően.

Felhasználóinkat csupán néhány alapvető, magától értetődő szabály betartására kérjük, hogy elkerüljék a fiókinaktiválást:

  • legyen tisztelettudó a többi felhasználóval szemben, ne feledje, a felhasználónevek mögött itt valós személyek állnak
  • eladóként ne legyen fizetetlen számlája
  • eladóként ne töltsön fel olyan hirdetést, amely nem felel meg a szabályainknak, irányelveinknek
  • ha a tranzakció esetén valamilyen nehézségbe ütközne partnerével, legyen rugalmas és a partnerrel együttműködve törekedjen a helyzet megoldására
  • ne próbáljon meg online piacterünket megkerülve üzletet kötni, illetve ne legyen partner jutalékkijátszásra irányuló próbálkozásokban

Tekintse át közösségi, vásárlói, illetve eladói irányelveinket is, valamint az oldalunk szabályait bemutató Általános Felhasználási Feltételeket.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak