Vissza

Hogyan hitelesíthetem a felhasználói státuszomat?

A hitelesített státuszt egy egyszeri 5 USD befizetéssel aktiválhatja, a hitelesítéshez kialakított felületen. Ehhez egy egyszerű internetes fizetésre alkalmas bankkártyára van szüksége. A befizetett összeg az egyenlegén jelenik meg.

A hitelesített státusszal engedélyezi, hogy amennyiben a számlája a fizetési határidőig nem kerül rendezésre, abban az esetben a számla lejáratát követően, annak az összege automatikusan levonásra kerül a fizetési határidő napján.
Hitelesített felhasználóként a számlát manuálisan is befizetheti a fizetési határidő előtt PayPal-lal vagy bankkártyás fizetéssel.

A hitelesítés folyamata teljesen automatizált, így a státusz azonnal megszerezhető. Kattintson ide a hitelesítéshez.
Fontos: Annak ellenére, hogy hitelesített felhasználóként a számla fizetése PayPal-lal is lehetséges, a hitelesítés folyamata jelenleg csak bankkártyás fizetéssel végezhető el.

Mit jelent a dollár (USD) alapú befizetés?
A hitelesített felhasználók USD alapú elektronikus számlát kapnak, amelynek befizetéséhez egyszerű bankkártyás fizetési felületet, illetve PayPal-t biztosítunk. A Galéria Savaria folyamatosan frissíti és aktualizálja az általa használt átváltási rátát, a sikeres eladás esetén felszámolt jutalék díjtétele ez alapján kerül konvertálásra. Az átváltás részletezése minden felszámolt díjtétel mellett megjelenik.

Nem kell USD alapú számlával rendelkeznie ahhoz, hogy hitelesíthesse felhasználói státuszát. Az Ön bankja az általa használt aktuális átváltási ráta alapján automatikusan átkonvertálja a fizetendő összeget.

Tudjon meg többet a hitelesített felhasználói státusz előnyeiről.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak