Vissza

Mik azok az eladási limitek?

A Galéria Savarián fontosnak tartjuk, hogy az eladók és a vásárlók is elégedettek legyenek az itt kötött adásvételekkel. A Galéria Savaria és így az eladók is akkor lehetnek eredményesek és sikeresek, ha a vevők pozitívan vélekednek az itt megvásárolt termékekkel és az itt megtapasztalt vásárlói élménnyel kapcsolatban.

Annak érdekében, hogy a vevőknek magas színvonalú szolgáltatásban legyen részük, eladók esetén feltöltési limitet aktiválhatunk.

A termékfeltöltési limit segít abban, hogy az eladók kezelhető ütemben tudják növelni eladói forgalmukat úgy, hogy mindeközben vevőiknek magas színvonalú vásárlói élményt tudjanak nyújtani.

Milyen eladási limitek vannak?

  • Egy termék összegére vonatkozó limit
    Ebben az esetben a feltöltött termék ára nem haladhat meg egy bizonyos összeget. Azaz az eladó számára például maximum 10.000 Ft értékű termék feltöltését engedélyezzük.

    Ezzel a limitálás típussal akkor találkozhat az eladó, ha azt tapasztaltuk, hogy egy vagy több nagyobb összegű adásvétele rendre sikertelenül zárul. A sikertelen adásvétel az eladó és a vásárló számára is csalódással jár. Annak érdekében, hogy az eladó jövőben eredményesebben tudja teljesíteni eladói kötelezettségeit, ideiglenes limitet állítottunk be a feltölthető termékek összegére vonatkozóan.
  • Mennyiségre és összegre vonatkozó havi limit
    Ebben az esetben az eladó bizonyos mennyiségű és értékű terméket tölthet fel. Azaz az eladó számára például maximum 100 db vagy 200.000 Ft értékű termék feltöltését engedélyezzük. Az eladó folyamatosan figyelemmel kísérheti, hogy az adott hónapban még mennyi vagy milyen összegű termék feltöltésére van lehetősége. A limit az aktív, eladó státuszú termékeket és az eladott tárgyakat veszi figyelembe.

    Ezzel a limitálás típussal többek között akkor találkozhat az eladó, ha egynél több eladói fiókkal rendelkezik a Galéria Savarián. Több eladói fiók karbantartása nagyobb figyelmet igényel a felhasználótól és előfordulhat, hogy nem tudja valamennyi fiókja alatt naprakészen tartani kínálatát, illetve eladói kötelezettségeinek sem tud maradéktalanul eleget tenni. A termékfeltöltési limit segít abban, hogy kezelhető ütemben tudja növelni eladói forgalmát úgy, hogy mindeközben vevőinek magas színvonalú vásárlói élményt tudjon nyújtani. Továbbá egyéb biztonsági okokból is aktiválhatunk ilyen típusú limitálást az eladó fiókján, például akkor, ha kevés eladói értékeléssel rendelkező felhasználó esetén szeretnénk meggyőződni arról, hogy eladásai sikeresen zárulnak.

Hogyan oldható fel az eladási limit?

Az eladási limittel rendelkező felhasználótól azt kérjük, hogy jelen beállítások mellett sikeresen értékesítse néhány termékét. Ezzel igazolva, hogy eladói kötelezettségeinek olyan színvonalon tud eleget tenni, amelyet a vevők már megszokhattak a Galéria Savarián. Ezt követően ügyfélszolgálatunkat felkeresve kérheti a limit növelését.

Új regisztráció indítása annak érdekében, hogy a felhasználó az ideiglenes limitet megkerülje nem engedélyezett. Ez esetben az új regisztráció megörökli a limitbeállításokat.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak