Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés
Vissza

Kezdje itt - vásárlói útmutató

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, amelyekre vásárlóként szüksége lehet:

Keresés

Találja meg könnyedén azokat a termékeket, amelyek érdeklik Önt és indítson keresést a Galéria Savaria bármelyik aloldaláról a fejlécben található keresőmező segítségével.

Ha nincs konkrét elképzelése vagy csak egyszerűen böngészne a folyamatosan bővülő kínálatban, kattintson a termékek gombra és használja a lapozás funkciót az oldalak közötti lépegetéshez. Amennyiben egy konkrét kategóriában lévő termékek iránt érdeklődik, a bal oldalon megjelenő kategórialistában választhat a felkínált opciók közül, amelyekre kattintva további alkategóriák segítségével finomíthatja a találati listát.

Amellett, hogy a több termékkel rendelkező eladók folyamatosan növelik a kínálatukban szereplő termékek számát, a Galéria Savaria közössége folyamatosan bővül új eladókkal és egyre több magánszemély, kereskedő és galéria dönt úgy, hogy a Galéria Savarián kínálják eladó termékeiket. Érdemes tehát sűrűn visszalátogatni.


Szűrés

Túl soknak találja a listázott termékeket? Használja a bal oldali találatok finomítása funkciót, amellyel kategóriához tartozó paraméterek, illetve további szűrési opciók alapján pontosíthatja a találatokat.
Tudjon meg többet arról, hogyan működik a termékkód vagy az eladó alapján történő keresés.

Paraméterek

A kategóriákhoz további szűrést megkönnyítő terméktulajdonságok, úgy nevezett paraméterek tartoznak. Kizárólag art deco stílusú porcelán keres? Vagy tájképet ábrázoló, kizárólag szignózott festményt? A termékek listázása mellett bal oldalon található paraméterek segítségével könnyedén szűkítheti a találatokat.

Kedvencek

Keresés mentése
Szeretne értesülni róla, ha olyan terméket kínálnak eladásra a Galéria Savarián, amelyet Ön keres? Mentse el a keresési feltételeket és kérjen e-mail értesítőt, hogy ne maradjon le a legjobb hirdetésekről.

Termékfigyelés
Ha talál egy olyan terméket, amely elnyerte tetszését vagy szeretne értesülni a termékkel kapcsolatos fontosabb eseményekről, használja a termékfigyelés funkciót.

Gyűjtemények
Rendszerezze kedvenc termékeit és ossza meg szenvedélyét, ízlését másokkal is. A gyűjtemények olyan Galéria Savariára feltöltött termékek csoportjai, amelyeket Galéria Savaria felhasználók válogattak össze valamilyen téma, jellemző vagy szenvedély mentén. A tartalmas és gondosan összeválogatott gyűjteményekkel a felhasználók segíthetik egymást abban, hogy új termékeket fedezzenek fel és akár a gyűjtemény alapján vásároljanak.

Kedvenc eladók
Mentse el a legszimpatikusabb eladókat, hogy később egy kattintásra megtalálja őket. Sőt, lehetősége van e-mail értesítőt is kérni az általuk feltöltött termékekről.

Kérdezzen az eladótól

Ha bármilyen kérdése van egy termékkel kapcsolatban, bátran kérdezzen az eladótól. A Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén keresztül üzenhet a termék eladójának. Tegyen fel bármilyen kérdést a termékkel kapcsolatban és bizonyosodjon meg róla, hogy minden kérdésére választ kapott, amire szüksége volt ahhoz, hogy megvásárolja a terméket. Az elérhetőségeit saját biztonsága és adatainak védelme érdekében nem adjuk ki mindaddig, amíg a rendszeren keresztül meg nem vásárolja a terméket.


Kommunikáció

Online piacterünk egyik legfontosabb szabálya, hogy a Galéria Savariára feltöltött terméket a piactéren keresztül kell megvásárolni.
Annak érdekében, hogy a vásárlás a Galéria Savaria biztonságos rendszerén keresztül történjen, nem adhat meg vagy kérhet elérhetőséget vagy bármilyen kapcsolatfelvételre alkalmas információt a termék megvásárlása előtt.
A Galéria Savaria szabályzata értelmében a kommunikációt a Galéria Savaria rendszerén kell lebonyolítani, így a felhasználók a saját adataikat és biztonságukat is védik, valamint betartják a Galéria Savaria szabályait. A Galéria Savaria rendszerén keresztül történő vásárlás után az eladó és a vásárló számára lehetővé válik, hogy a biztonságos üzenetrendszeren keresztül pontosítsák a termék fizetéséhez és átadásához szükséges információkat

Vásároljon, licitáljon vagy tegyen ajánlatot

Az, hogy a Galéria Savarián miként vásárolhat meg egy terméket attól függ, hogy az eladó milyen eladási formát választott a termék feltöltése során.
Fix áras termék esetén könnyedén megvásárolhatja a terméket a terméklapon található Megvásárolom gombra kattintva vagy megteheti ajánlatát az Ajánlatot teszek gombot választva, ha az eladó alkuképesnek jelölte meg a terméket.

Aukciós hirdetés esetén tegye meg licitjét és kövesse figyelemmel az aukció alakulását. Javasoljuk, hogy licitálás során ajánlja meg azt a maximális összeget, amelyet hajlandó kifizetni a termékért. Így az automatikus licit segítségével az Ön által meghatározott összeghatárig növeljük a licitjét, ha más felhasználó is licitál a termékre.

A vásárlást követően a Galéria Savaria rendszere lehetővé teszi, hogy részletekbe menően megbeszéljék a termék szállításának, fizetésének részleteit.


Megerősítés

Akár vásárlásról, akár licitálásról, akár ajánlattételről vagy ajánlatok kezeléséről van szó, a gombra kattintást követően még meg kell erősítenie a vételi szándékát.

Fontos a kommunikáció

Ha bármilyen kérdése lenne a termékkel, annak szállításával vagy a fizetés módjával kapcsolatban, érdemes ajánlattétel, licitálás, illetve vásárlás előtt egyeztetni az eladóval. A Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén keresztül felteheti kérdéseit az eladónak, ehhez kattintson a terméklapon található kérdezek az eladótól opcióra.

A szabályok fontosságáról

Ahhoz, hogy a Galéria Savarián vásároljon, elengedhetetlen, hogy mindezt az irányelvek és a szabályok ismeretében tegye. Csupán néhány, magától értetődő szabályt kell betartania és a Galéria Savariával egy teljesen új és izgalmas világ részese lehet. Online piacterünk egyik legfontosabb szabálya, hogy a Galéria Savariára feltöltött terméket a piactéren keresztül kell megvásárolni. Tudjon meg többet arról, hogy a felhasználók milyen információkat nem oszthatnak meg egymással az oldalon a termék megvásárlása előtt vagy hogy mi a vásárlás menete, illetve mit kell tennie akkor, ha egy eladótól több terméket szeretne megvásárolni.

Vásárlás után

A megvásárolt termékek oldalra kattintva tekintheti át a vásárolt termékek listáját és kezelheti a termékkel kapcsolatos teendőket. Tudjon meg többet arról, hogy mi a teendő vásárlás után.

Építsen ki jó hírnevet

Ne felejtsen el véleményt írni a tranzakcióról. Az értékelések a Galéria Savaria alappilléreinek egyike. Ha tranzakciót bonyolít, azaz elad vagy vásárol a Galéria Savaria rendszerén keresztül, értékeléseket szerez, amelyek megjelennek a publikus adatlapján. Az értékelések segítségével a felhasználók megoszthatják a másokról és a tranzakciókról alkotott véleményüket, illetve tapasztalataikat a közösség többi tagjával.


Bizalomépítés

Az online piactéren kötött tranzakciók alapja a bizalom. Az értékelések segítségével jó hírnevet építhet ki a Galéria Savarián, valamint a másokkal kapcsolatban leírt véleménye, tapasztalata segítheti a közösség többi tagját abban, hogy képet kapjanak a felhasználó megbízhatóságáról.

Őszinte és nyílt kommunikáció

A Galéria Savarián hiszünk a véleménynyílvánítás szabadságában, az őszinte és nyílt kommunikációban. Közösségünk alapja a bizalom, amelynek alapvető eleme az őszinteség. Ezért arra kérjük Önt, hogy olyan értékeléseket tegyen közzé, amelyek a valóságnak megfelelnek, a lényegre szorítkoznak és hasznosak a Galéria Savaria közösségének. A felhasználóról írt vélemények mindenki számára publikusak, a felhasználó adatlapján jelennek meg.
Legyen tárgyilagos, amikor megfogalmazza a felhasználóval, illetve a tranzakcióval kapcsolatos véleményét. A tényekre alapozott, hasznos értékelés segíti a Galéria Savaria közösségének többi tagját abban, hogy véleményt alkosson az eladóról, vásárlóról és segítse döntését arra vonatkozóan, hogy akar-e üzletet kötni a felhasználóval. Emellett az építőjellegű kritika az értékelt fél számára is értékes visszacsatolásként hat, amely segítheti a jövőben kötött tranzakciói során.

Az értékelések súlya

Az egyik legfontosabb cél tehát, amire a Galéria Savaria felhasználójaként törekednie kell, hogy pozitívan záródjanak az adásvételei. A semleges és a negatív értékelések száma nemcsak a vásárlókban keltenek bizonytalanságot, de a Galéria Savaria rendszere is ezen minősítések alapján korlátozhatja a felhasználók státuszát. A korlátozás további regisztrációk indítását sem teszi lehetővé.

Tudjon meg többet az értékelésekről.