Vissza

Mitől lesz sikeres a hirdetésem?

Eladó termékének feltöltéséhez kattintson az Eladó termékeim oldalon az Új hirdetés feltöltésegombra.
A termékének megfelelő bemutatása elengedhetetlen ahhoz, hogy felhívja az érdeklődők figyelmét és nagyobb eséllyel vásároljanak Öntől.

Az alábbiakban 6 tippet olvashat arról, hogyan készíthet jobbnál jobb terméklistázásokat és hogyan válhat Ön is sikeres eladóvá:

1. Készítsen tetszetős, jó minőségű képeket
A termékképek nagyban befolyásolják az érdeklődőket a döntésben. Sőt, az antik, műtárgy, régiség kategóriájába tartozó termékek esetén még nagyobb jelentőséggel bír a megfelelő minőségű és mennyiségű termékfotó. Készítsen ízléses, minőségi fotókat a termékről.

2. A termékét megfelelő megnevezéssel lássa el.
Adjon beszédes, ugyanakkor tömör megnevezést termékének. A megfelelő termékképek mellett a megfelelő megnevezéssel tudja a terméklapra csalogatni potenciális vásárlóit.
Ne feledkezzen meg arról sem, hogy az érdeklődők a kereső használatával a termékmegnevezés alapján találhatnak rá az Ön termékére, ezért is fontos, hogy a terméknek megfelelő kulcsszavakkal bővítse a termék megnevezését.

3. Mutassa be a termékét részletes leírással
Ne feledje, a vásárlók a termékképek mellett a leírás alapján tudnak tájékozódni az Ön termékéről. Szeretnék tudni, hogy pontosan mit kínál nekik eladásra, ezért segítsen nekik azzal, hogy röviden bemutatja a terméket. Kímélje meg az érdeklődőket a felesleges kérdésektől és törekedjen arra, hogy minden szükséges információt, adatot megadjon a terméket illetően. Ne hagyatkozzon arra, hogy a komoly érdeklődők majd amúgy is felteszik a kérdésüket.
A Galéria Savarián a hirdetések nemcsak a termékekről, hanem az eladókról is képet adnak. Az ízléses, igényes hirdetések meghozzák a várt eredményt.

4. Válassza ki a termékéhez illő eladási formát
Termékét fix áron vagy aukción is meghirdetheti. A megfelelő eladási forma kiválasztásának döntő szerepe van abban, hogy a legnagyobb sikerrel értékesítse termékét.

5. Határozzon meg versenyképes árat
Ha nem biztos abban, hogy mennyit ér a terméke, segíthet, ha a Galéria Savariára feltöltött termékek alapján tájékozódik. Keressen rá az Önéhez hasonló termékekre, ez segíthet abban, hogy reális árat állapítson meg.

6. Gyűjtsön minél több pozitív értékelést különböző vásárlóktól
Az értékelések lehetővé teszik, hogy leendő vásárlói mások tapasztalatai alapján kapjanak információt Önről. Az értékelések alapján tájékozódhatnak a felhasználók a közösség többi tagjának megbízhatóságáról és dönthetik el, hogy kivel kívánnak üzletet kötni.
Törekedjen arra, hogy pozitívan záródjanak az adásvételei, hiszen a semleges és a negatív, illetve a sikertelen értékelések száma nemcsak a vásárlókban keltenek bizonytalanságot, de a Galéria Savaria rendszere is ezen minősítések alapján korlátozhatja a felhasználók státuszát.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak