Vissza

Lejárt termékek: meddig lesz látható a termékem a Galéria Savarián?

A feltöltött termékek időtartama az eladási formától függ. Aukció esetén maximum 14 napig hirdetheti meg termékét. A fix áron feltöltött termékek esetén nem kell időtartamot meghatározni, azok minden esetben 1 évig elérhetők.

Ha a termékek nem kelnek el a fent jelzett időtartamon belül, azok lejárt státuszba kerülnek és kizárólag a termékeket feltöltő eladó számára lesznek elérhetők. A lejárt termékek 30 nap után törlésre kerülnek, ezt követően már nincs lehetőség az újraindításukra.
Fontos: a fix áras termékek akár menet közben is megújíthatók újralistázással vagy leárazással. Tapasztalatok szerint érdemes legalább 2-3 havonta újralistázni a termékeket.

A folyamatos termékkezelés fontos, nemcsak a vásárlók, hanem az eladók érdekét is szolgálja. A látogatók azokat az eladókat részesítik előnyben, akik "rendben tartják a boltjukat", akik rendszeresen kezelik, frissítik meglévő termékeiket és minden igyekezetükkel arra törekednek, hogy a vásárlóikat kivételes szolgáltatásban részesítsék. Az új feltöltési dátummal rendelkező termékek előbb felkeltik a látogatók figyelmét.

Az eladó könnyedén figyelemmel kísérheti azon fix áras tételeit, amelyek hamarosan lejárt státuszba kerülnek, így még annak lejárta előtt könnyedén újralistázhatja a terméket. Az eladó termékeim oldalon külön jelöljük az 1 hónapon belül lejáró termékeket.
Számos lehetőséget biztosítunk az eladóknak a fix áras termékek megújítására: az újralistázás és a leárazás funkció is új feltöltési dátumot rendel a termékhez. Emellett az eladó természetesen dönthet a termék manuálisan történő újbóli feltöltése mellett is.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak