Vissza

Hogyan vásárolhatok a Galéria Savarián?

1. Regisztráljon a Galéria Savarián
A regisztráció során adja meg a kért adatokat. Az alapadatok kitöltésével nem ellenőrzött vásárlói státuszt szerez. Nem ellenőrzött vásárlóként 3 terméket vásárolhat és csak korlátozottan érheti el a Galéria Savaria funkciót. A felhasználók szívesebben kötnek üzletet azon felhasználóval, aki ellenőrzött vásárlóként használja az online piacterünket. Ahhoz, hogy ellenőrzött vásárlói státuszt szerezzen vagy hogy eladóként is használhassa a Galéria Savariát, el kell végeznie a biztonsági regisztrációt.

2. Böngésszen vagy keressen a termékek között
A Galéria Savarián könnyedén megtalálhatja az Ön számára érdekes termékeket. Ha még nincs konkrét elképzelése, hogy mit szeretne vásárolni kényelmesen böngészhet a folyamatosan, percről-percre bővülő kínálatban. Kattintson a fejlécben található termékek gombra, ahol megtalálja a Galéria Savariára feltöltött valamennyi terméket kategóriabontás nélkül. A szűrő segítségével a kategóriák valamelyikére kattintva az adott kategória termékeit találja, ahol további alkategóriák szerint szűkítheti a találatot. Ez egy izgalmas módja annak, hogy új tárgyakat böngésszen és fedezzen fel.
Ha már van elképzelése a megvásárolni kívánt termékről, használja a Galéria Savaria keresőjét. A keresés indítását követően a szűrő segítségével tovább szűkítheti a találati listát lakhely, ár, eladó vagy akár számtalan termékjellemző szerint.
Válassza ki azokat a termékeket, amelyek tetszenek. Üzenjen a termék eladójának a Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén keresztül, tegye fel a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseit.
Ne felejtse el áttekinteni az eladóról írt értékeléseket, amelyek képet adnak arról, hogy az eladó hogyan teljesített a korábbi tranzakciói során.

3. Vásároljon vagy licitáljon
Online piacterünkön kétféle hirdetéssel találkozhat: ez lehet fix áras vagy aukciós.
A fix áras termék megvásárlásához kattintson a terméklapon található Megvásárolom gombra. Ha az eladó ajánlatokat is vár a termékére, dönthet az ajánlattétel mellett is. Az ajánlatát a terméklapon található Ajánlatot teszek gombra kattintva teheti meg.
Aukciós hirdetés esetén licit útján nyerheti meg a meghirdetett terméket. Ebben az esetben licitáljon a legmagasabb összegben, amelyet még hajlandó fizetni a termékért. Az a licitáló nyeri meg a terméket, aki az aukció befejezésekor a legmagasabb licittel rendelkezik.
Miután lebonyolította a tranzakciót az eladóval, értékelje az adásvételt az erre a célra kialakított felületen. A leadott értékelések mindenki számára publikusak, ezek a felhasználók adatlapján jelennek meg. Ez alapján tájékozódhatnak a felhasználók a közösség többi tagjának megbízhatóságáról és dönthetik el, hogy kivel kívánnak üzletet kötni. Emlékeztesse az eladót arra, hogy az Ön számára is fontosak az értékelések, ezért ne felejtse el megírni az Önnel kapcsolatos véleményét értékelés formájában.

Törekedjen arra, hogy pozitívan záródjanak az adásvételei, hiszen a semleges és a negatív értékelések száma nemcsak az eladókban keltenek bizonytalanságot, de a Galéria Savaria rendszere is ezen minősítések alapján korlátozhatja a felhasználók státuszát.

További tippek:
- Bizonyosodjon meg arról, hogy a Galéria Savaria fontos értesítő üzenetei eljutnak Önhöz. Állítsa be levelezőrendszerében, hogy az ertesito@galeriasavaria.hu címről érkező e-maileket minden esetben kézbesítse.

- Használja a keresés mentése funkciót, ha szeretne értesítést kapni azon termékfeltöltésekről, amelyek érdeklik Önt. A keresés mentésével értesítőt kérhet, így nem marad le a kedvenc termékeiről.

- Ha szeretne figyelemmel kísérni egy terméket, használja a terméklapon található Termékfigyelés funkciót. A megjelölt termékeit a megfigyelt termékek oldalon tekintheti át, továbbá értesítőt küldünk a terméket érintő legfontosabb változásokról, eseményekről.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak