Vissza

Mit tegyek, ha más összegben egyeztem meg az eladóval?

A Galéria Savarián könnyedén megteheti ajánlatát egy termékre vonatkozóan, ezért javasoljuk, hogy a jövőben az ajánlatküldéshez ne az üzenetrendszert használja.
Ehelyett tegye meg az ajánlatát a terméklapon található Ajánlatot teszek gombra kattintva.

Ha már üzenet formájában megegyezett az eladóval más összegben, három lehetősége van arra, hogy a vásárlás folyamatát a szabályoknak megfelelően végezze el:

1. Kérje meg az eladót, hogy az üzenetéhez csatoljon ajánlatot
Az eladó ajánlatot csatolhat az üzenetéhez, ami pontosan úgy működik, mint egy hagyományos, vevő által indított ajánlat. Ha az üzenethez ajánlat tartozik, a vevő azt akár az üzeneten belül is elfogadhatja, de ugyanúgy megtalálja az Ajánlataim menüpont alatt is. Ez egy gyors és hatékony megoldás arra az esetre, ha más összegben egyezett meg az eladóval, fix áras hirdetés esetén is használható. Bővebben

2. Kérje meg az eladót az ár módosítására
Megkérheti az eladót, hogy módosítsa a termék árát arra az összegre, amelyben az üzenetváltás során megegyeztek.
Ellenőrizze a termék árát, ha a módosított összeg jelenik meg, kattintson a Megvásárolom gombra. Ne feledje, hogy a gombra történő kattintást követően követnie kell a pár lépéses vásárlási folyamatot.

3. Tegye meg az ajánlatát
Az ajánlattétel csak abban az esetben jelent megoldást, ha a megbeszélt összeg kisebb, mint a termék ára. Amennyiben a felhasználó a terméket alkuképesnek jelölte meg, a terméklapon található Ajánlatot teszek gombra kattintva megteheti az ajánlatát. Ha nem találja a Megvásárolom gomb alatt az Ajánlatot teszek gombot, az azt jelenti, hogy az eladó nem állította be az alkuopciót a termékre vonatkozóan. Ebben az esetben emlékeztesse az eladót az opció bekapcsolására.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak