Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Keresés

Hogyan találhatok meg egy terméket?

A Galéria Savarián könnyedén megtalálhatja az Ön számára érdekes termékeket. Ha még nincs konkrét elképzelése, hogy mit szeretne vásárolni kényelmesen böngészhet a folyamatosan, percről-percre bővülő kínálatban. Kattintson a fejlécben található termékek gombra, ahol megtalálja a Galéria Savariára feltöltött valamennyi terméket kategóriabontás nélkül. A bal oldalon listázott kategóriák valamelyikére kattintva az adott kategória termékeit találja, ahol további alkategóriák szerint szűkítheti a találatot. Ez egy izgalmas módja annak, hogy új tárgyakat böngésszen és fedezzen fel.
Ha már van elképzelése a megvásárolni kívánt termékről, használja a Galéria Savaria keresőjét, amely minden aloldalon elérhető a fejlécben.  A keresés indítását követően a bal oldalon található funkciók segítségével tovább szűkítheti a találati listát lakhely, ár, eladó vagy akár számtalan termékjellemző szerint.

Tipp: Jelölje meg azokat a termékeket, amelyek érdeklik Önt. Ehhez használja a terméklapon található termékfigyelés funkciót. A megjelölt termékeit a megfigyelt termékek oldalon tekintheti át.

Hogyan találok meg egy terméket termékkód alapján?

A Galéria Savariára feltöltött termékek mindegyike rendelkezik egy egyedi azonosítóval, ezt termékkódnak nevezzük.
Termékkód alapján is indíthat keresést, a fejléc alatti keresőbe egyszerűen gépelje be a termékkódot vagy válassza a részletes keresés termékkód alapján történő keresés opcióját.

Hogyan nézhetem meg egy eladó összes termékét?

A Galéria Savarián lehetősége van arra, hogy kizárólag egy adott eladó termékei között böngésszen.
Ennek egyik módja, hogy a részletes keresőben kiválasztja a felhasználó keresése opciót és a megjelenő szövegmezőbe begépeli az eladó felhasználónevét.
Ha a felhasználó egyik termékének adatlapját böngészi, a bal oldalon található eladó adatai blokkban kattintson a termékek opcióra, így a felhasználó által feltöltött valamennyi terméket könnyedén áttekintheti, sőt kategória szerint is szűkítheti az eladó termékeit, ha a kategórialistában kiválasztja az Önt érdeklő kategóriát.

Hogyan léphetek kapcsolatba az eladóval, ha többet akarok megtudni a termékről?

Használja a Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerét, hogy az eladónak feltegye a termékkel kapcsolatos kérdését. Ehhez kattintson a terméklapon található kérdezek az eladótól opcióra.

Az üzenetében érdeklődhet a termék paramétereiről, állapotáról vagy bármiről ami a leírásból vagy a termék adatlapjából nem derül ki, de fontosnak tartja tisztázni még mielőtt megvásárolná a terméket. A beérkezett és az elküldött üzeneteit az üzenetek oldalon találja.

Tudjon meg többet arról, hogy milyen információkat nem adhat meg és kérhet az üzenetében.

Hogyan értesülhetek arról, ha olyan terméket töltenek fel, ami engem érdekel?

A keresés mentése funkció lehetővé teszi, hogy e-mail értesítőt kérjen, ha olyan terméket töltenek fel a Galéria Savariára, amelyet Ön keres.
Ne maradjon le a kedvenc termékeiről. Tudjon meg többet a mentett keresésekről.