Katonaláda asztal, bárasztal


78.990 HUF 216.23 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 18.
Termékkód: 4471156
Megtekintések: 176
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

varazsdekor (2)  
Csongrád megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:29
Regisztráció: 2022. március 15.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:1900-1949
Állapot:hibátlan

Igazán romos állapotban került hozzánk, a felnyíló teteje teljes cserére szorult. Mivel próbáltuk megőrizni az autentikusságát így csak a legszükségesebb elemeket cseréltük ki. A feliratot is próbáltuk megmenteni. A láda belseje 4mm kemény fából készült, rétegelt lemezzel van bélelve. Kialakítva a 6db boros pohár tartóját, két kis polccal a pálinkás poharak részére. 3db kis akasztót helyeztünk el a palackozott italok részére. A polcok alatt kis salátás tál kapott helyett, illetve a másik polc alá az üveghordó került. A világítást elemmel működő LED lámpa biztosítja.

Az asztal külsején a fém részeket rozsdamentesítettük, festettük, antikoltuk. A fa felületet csiszoltuk, alapoztuk, szórással festettük majd 3D-s stencil technikával mintát helyeztünk a láda felnyíló tetejére és belsejére. Két réteg lakkal zártuk a felületet. A lábak egyedi méretezésűek, sarokvassal merevítve, stílusában hozzá illő, funkcióját tekintve stabil jó teherbírású lábakat alakítottunk ki.

Összességében egy igazán egyedi, látványos megjelenésű, többfunkciós kisbútor született, ami egy nappaliba, legénylakásba nem mindennapi látványt nyújt.

A termék a dekorációkat nem tartalmazza (italok)!

A bárasztal tartalmazza:

  • 6db borospohár
  • 6db pálinkás pohár
  • 1db kínáló tál
  • 1db üveghordó.

Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás4990 HUF

Mások ezeket keresték még