Töltse fel kézműves termékeit!

"Csakratánc" fantázianevű ásványgyöngy ékszer ezüst medállal és szerelékkel


60.000 HUF 163.12 USD

+ Ingyenes szállítás
Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 10.
Termékkód: 1842090
Megtekintések: 147
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

Aeterna (272)  
Vas megye

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 21:10
Regisztráció: 2015. január 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyaklánc, függő
Szín:többszínű
Anyag:ásvány
Kő:ametiszt
Nem:női
Állapot:hibátlan

"Csakratánc" fantázianevű ásványgyöngy ékszer ezüst medállal és szerelékkel. A medál kövei fazettáltak, több helyen jelzett 925 ezüst. A medál méretei: 4,5 cm hosszú és 3,5 cm széles. A gyöngysor teljes hossza 51 cm kapcsoló nélkül mérve. A medál két ezüst "rizsszem" köztesen függ, egyedi technikával damil szálra fűzve, melyet erős T kapocs zár le. A gyöngysor kövei a medál ásványait követik, melyek sorrendben: ametiszt, gránát, karneol, citrin, olivin, akvamarin, iolit, valamint a nyaklánc többi része szabálytalan alakú ametiszt kockákból áll.

Az ékszer egyedi, nincs még egy belőle!

Az ametiszt rendkívül hatékony és védelmező kő, magas spirituális rezgéssel. Véd az asztrális támadás ellen, és az energiát szeretetté alakítja. Természetes nyugtató, blokkolja a geopatikus stresszt és a negatív környezeti energiákat. Nyugalma erősíti a magasabb rendű tudatállapotot és a meditációt. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak, fokozza a spirituális tudatot. Hagyományosan részegség megelőzésére viselték; minden területen a megfontoltságot támogatja. Megszünteti a függőséget és mindenféle blokkot. Magas szinten ez a kristály utat nyit egy másik valóságba.

A gránát hatékony energiafeltöltő és regeneráló. Tisztítja és újra energiával telíti a csakrákat. Újjáéleszti, tisztítja és egyensúlyba hozza az energiát, és higgadtságot vagy szenvedélyt hoz; attól függően, hogy mire van szükség.

A karneol a jelen valóságában földel és rögzít. Nagy energiával bíró stabilizáló kő, kitűnő a vitalitás és a motiváció újraépítése, valamint a kreativitás fokozására. Hozzásegít az élet körforgásának elfogadásához, így eloszlatja a haláltól való félelmet.Bátorságot ad, elősegíti a pozitív életszemléletet, eloszlatja az apátiát, az üzletben és más ügyekben is sikerre sarkall. Segít bízni önmagunkban és a megérzéseinkben.

A citrin hatékonyan tisztít és regenerál. A Nap erejét hordozza ez a rendkívül jótékony hatású kő. Meleget és energiát ad, nagyon kreatív. Azok közé a kristályok közé tartozik, amelyeket sosem kell tisztítani. Elnyeli, átalakítja, szétszórja és a földeli a negatív energiát, ezért fokozottan védi a környezetet. Az élet minden szintjén energiával tölt fel. Mivel az aurát védelmezi, hatékony jelzőrendszerként használható, hogy képesek legyünk megvédeni magunkat. Tisztítja a csakrákat, különösen a napfonat– és a köldökcsakrát. Aktiválja a koronacsakrát, és utat enged a megérzésnek. A citrin tisztítja, egyensúlyba hozza a finomtesteket, és összehangolja azokat a fizikaival. A gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó.

A peridot, vagy olivin a spiritualitást elfogadók szerint a kő elfeledteti a gondokat és tisztító hatást tulajdonítanak neki. Csillapítja a féltékenységet, a sértődöttséget és a haragot. Elősegíti a szövetek regenerálódását, erősíti az anyagcserét és a bőrre jótékony hatást gyakorol.

Az akvamarin a bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt, és lecsillapítják az elmét. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Az ősi időkben azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel. Az akvamarin elsősorban az érzékeny emberek kristálya. Erejével felébreszti másokban a toleranciát. Legyőzi az előítéletet, támogatást nyújt bárkinek, akit nyomaszt a felelősség; viszont segít abban,hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi. Szétzúzza a régi, önromboló programokat.

Az iolit a látomás köve. Aktiválja a harmadik szemet, s amikor az összes csakra összehangoltan működik, megkönnyíti a vizualizációt és az ösztönös megérzéseket. Elmélyíti a kapcsolatot a belső tudással. Sámánszertartásokon is használható, és elősegíti a testen kívüli utazásokat. Az aurával kapcsolatban az iolit olyan elektromos töltést bocsát ki, amely újra energiával látja el az aurát, és összehangolja a finomtestekkel. Az iolit segít a megértésben, megszünteti a függőségi viszonyok okait; lehetővé teszi, hogy az igazi önmagunkat mutathassuk meg, és megszabadít a környezetünk elvárásaitól.

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázásingyenes szállítás
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még