Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Antik gránát 925 gyűrű


30.500 HUF 103.06 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2019. október 04.
Termékkód: 2486846
Megtekintések: 16
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

Leha (465)   
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 12:44
Regisztráció: 2016. október 25.
Terméktípus:gyűrű
Méret:58 (8.5)
Finomság:925 (sterling)
Kő:gránát
Szín:vörös
Nem:női
Állapot:hibátlan

Antik gránát ásványköves 925 ezüst nagy gyűrű.

A gyűrű mérete:58-as.

Ékszerbecsüs által bevizsgált valódi kövek.Eredetiségét illetően garanciám örökös.

"Minden hölgy társamnak előírnám egy-egy gránát ékszer kötelező jellegű viselését, mert igazán erős, egészséges önbizalommal élő és egyben valódi túlélő NŐVÉ tesz."

Jellegzetességei: 

A gránát hatékony energiafeltöltő és regeneráló. Tisztítja és újra energiával telíti a csakrákat. Újjáéleszti, tisztítja és egyensúlyba hozza az energiát, és higgadtságot vagy szenvedélyt hoz; attól függően, hogy mire van szükség.

A gránát felébreszti a szerelmet és a ragaszkodást. Egyensúlyban tartja a szexuális vágyat, és mérsékli az emocionális diszharmóniát. Ez az elkötelezettség egyik köve.

A gránátnak nagy hasznát vesszük krízisben. Különösen a kilátástalannak tűnő helyzetekben nyújt segítséget vagy amikor az élet darabjaira hullik szét, vagy trauma következik be. Fokozza, aktivizálja és erősíti a túlélési ösztönt; bátorságot és hitet ad a reménytelennek látszó helyzetekben. A gránát hatására a válság kihívásba fordul át. Segít abban, hogy nehéz helyzetekben a közösségért tudjunk cselekedni.

Segít abban, hogy életünket akkor is újjá tudjuk építeni, ha úgy érezzük, hogy az darabokra hullott szét. Igazi válságkő.

Támogatja az önbecsülést, az önmegvalósítást, élteti bennünk a belső lángot, hogy a problémáinkkal szembe tudjunk nézni és meg tudjuk azokat oldani.

Pszichológiailag: a gránátok pontosabbá teszik önmagunk és mások megfigyelését. Lebontják a mélyen belénk ivódott viselkedésmintákat, amelyek tovább már nincsenek hasznunkra; segítenek elkerülni a nézetkülönbségeket vagy a nem tudatosan gerjesztett szándékos ellenkezést.

Mentálisan: megkönnyíti a haszontalan, elavult vagy régi ötletek elvetését. Új ötletek valóságos áradatát hozza és megadja a megvalósításukhoz szükséges erőt is, sőt az akadályok leküzdésében is segít.

Érzelmileg: a gránát megszünteti a gátlásokat és a tabukat. Megnyitja a szívet, és önbizalommal ruház fel.

Gyógyhatása: a gránát regenerálja a testet, feloldja az energetikai blokkokat.  Serkenti az anyagcserét. Gyógyítja a gerincet és a sejtek rendellenességeit; tisztítja és újra energiával tölti fel a vért, a szívet és a tüdőt; erősíti az immunrendszert. Elősegíti az ásványi anyagok és a vitaminok hasznosítását, segíti a sebgyógyulást (testi és lelki téren is).


Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás600 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Google+