Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Hatalmas szeműnek mondható tojássárga borostyán csodás darab cca XIX. sz..-ból


Most olcsóbb!

A leárazás március 02. 16:22-ig tart.

520.000,- HUF
390.000 HUF 1,292.70 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. január 17.
Termékkód: 2625868
Megtekintések: 177
Megfigyelők: 4
Eladó adatai
 

kalkutta910 (284)  
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 17:31
Regisztráció: 2018. január 10.
Terméktípus:nyaklánc, függő
Anyag:ásvány
Kő:borostyán
Szín:többszínű
Nem:uniszex
Állapot:korának megfelelő

Hatalmas szeműnek mondható tojássárga borostyán csodás darab cca XIX. sz..-ból akár férfinak és hölgyeknek  vastag nyakra is kiváló..természetes örök garanciával

Balti borostyán színei

A balti borostyán az évmilliókkal ezelőtt élő régi esernyő fákból származik. A borostyán színei kissé eltérhetnek az egyes fáknál. A változatos körülmények megváltoztathatták a kémiai reakciókat a föld más ásványi anyagjaitól is. Ezért annyira egyedi a borostyán, és nehéz pontosan leírni, hogyan alakul ki jellegzetes színük.

Nyilvánvaló, hogy a gyanta befolyásolja legjobban a színt. Az elméletek szerint a mocsarakban lévő fák különböző színű gyantával rendelkeztek, mint a magasabb talajon élő fák. Ha egy növény a kertben gazdag táptalajban van az erősebbé és nagyobbra nő, mint az, amely szegényebb talajban él. Valószínű, hogy a természetben ugyanígy lenne. Természetben a fa helyzete lehet a titokzatos válasz erre a kérdésre. Ha a fa ingoványos vagy mocsaras területen volt, akkor több tápanyaghoz jutott hozzá, és sötétebb lett a gyantája. Ha homokos talajon, domboldalon nőtt, akkor tisztább gyantát engedett.

A féldrágakövön belüli buborékok száma is hatással van a fény áteresztésére A buborékok világosabbá vagy sötétebbé teszik a színeket. A buborékok természetes gázbuborék-zárványok, amelyek akkor jöttek létre, amikor a gyanta még folyt. A több buborék általában azt jelenti, hogy a borostyán színe világosabb.

A zöld színű borostyán a legritkább, csak a borostyánok 1%-a büszkélkedik ezzel a színnel. Ha ezt az borostyánt hevítik, barna szín zöld színűvé válhat

 

A borostyán gyógyhatasa

A borostyán gyogyhatasa segít megvédeni az embereket a negativitástól, és jó, pozitív érzéssel tölt el, ha a kezedben van.

A borostyán megnyugtatja az idegességet, a stresszt és a frusztrációt. Csökkenti a kétségbeesést, és növeli az elme értelmét. Értékes féldrágakő lehet valakinek, akinek összetörték a szívét és depressziós, de fontos döntéseket kell hoznia.

A borostyán lelőhelyei

A borostyán sok országban elérhető, mint például Olaszország, Nagy-Britannia, Lengyelország, Németország és Oroszország.

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás1000 HUF