Töltse fel kézműves termékeit!

Lápisz lazuli és hegyikristály karkötő eredeti!


3.650 HUF 9.91 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 01.
Termékkód: 2772143
Megtekintések: 149
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

zoldtara (89)    
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 16:27
Regisztráció: 2019. június 01.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:karperec, karlánc, karkötő
Szín:többszínű
Anyag:ásvány
Kő:kristály
Nem:uniszex
Állapot:hibátlan

Eladó a képen látható, gyönyörű lápisz lazuli és hegyikristály karkötő. Mérete: 18,5-20cm, gumis damilra fűzve

Más méretben is lehetséges.

A lápisz lazuli:0,6cm a hegyikristály mérete:0,8-0,9cm

Lelki gyógyhatása:

A lazulit figyelmet és ugyanakkor nyugalmat hoz ki belőlünk, hogy rátalálhassunk a belső igényeinkre és komolyan vegyük azokat. Segít, hogy kiálljunk a magunk igaza mellett, támogatva ezzel önbizalmunkat. A homlokcsakrához kapcsolódva tudatosulnak az elnyomott érzelmek, szabaddá válik az út az intuíciónk számára. Még a szégyenlős emberek is nyitottabbá válnak, könnyebben közelednek és teremtenek kapcsolatot a körülöttük lévő világgal. A kőben lévő pirit segít a mindennapi életünk jobb szervezésében, a mindennapi dolgainkat megerőltetés nélkül végezhetjük el segítségével. A párna alá helyezett lazulit kődarabkának köszönhetően reggel frissen és fáradtság nélkül kelhetünk fel ágyunkból. A lazulit segít problémáink feldolgozásában, sorsunk elfogadásában, így megajándékoz egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élettel.

Testi gyógyhatás:

A lazulitot hajproblémák esetében alkalmazzuk, leginkább hajhullás ellen hatásos. Szabályozza a szervezet mirigyeinek működését, így azok mindenféle megbetegedése esetén hasznos segítséget nyújt. Torokproblémák, gyakori megfázás, torokgyulladás, rekedtség esetében is érdemes lazulitot használni. Javítja a hallást. Hat a bőrkiütésekre, beleértve a csalánkiütést is. A herpeszre szintén igen jótékony hatással van. Csökkenti a magas vérnyomást, szabályozza a szívverést. Enyhíti a fejfájást és általában használható gyulladáscsökkentőként és lázcsillapítóként.

Hozzárendelt mágikus hatás:

Az antik időszakban a lazulit azért használták, hogy megvédjék magukat a gonosztól. Az ősi Egyiptomban a szem környékén viselték, hogy megvédjék látásukat. A régi időkben úgy gondolták az emberek, hogy a kőben koncentrálódik az örök élet lehetősége, a biztonság és az összes isteni erő. A görögök, rómaiak és az indiánok védelmezőkőként becsülték, úgy tartották, hogy a lápisz egy égi kő, amely az embereknek szabadságot, bölcsességet és szerelmet hoz. A lazulitot minden kultúrában egyidejűleg a barátság köveként tisztelték, amely támogatja az emberi kapcsolatokat és az igaz barátságokat.

Lelki gyógyhatása:

A hegyikristály minden gyógyító kövek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Aura tisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket. Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

Testi gyógyhatás:

A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk. A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással. Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

Hozzárendelt mágikus hatás: A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás700 HUF

Mások ezeket keresték még