Töltse fel kézműves termékeit!

Citrin és lápisz lazuli karkötő eredeti!


4.150 HUF 11.27 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 31.
Termékkód: 2926124
Megtekintések: 163
Megfigyelők: 5
Eladó adatai

zoldtara (89)    
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 12:15
Regisztráció: 2019. június 01.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:karperec, karlánc, karkötő
Szín:többszínű
Anyag:ásvány
Kő:citrin
Nem:uniszex
Állapot:hibátlan

Eladó a képen látható, gyönyörű citrin és lápisz lazuli karkötő. Mérete: 18-19,5cm damilra fűzve.

Más méretben is lehetséges.

A lápisz lazuli:0,9-1cm a citrin mérete:0,8-0,9cm

Lelki gyógyhatása:

A lazulit figyelmet és ugyanakkor nyugalmat hoz ki belőlünk, hogy rátalálhassunk a belső igényeinkre és komolyan vegyük azokat. Segít, hogy kiálljunk a magunk igaza mellett, támogatva ezzel önbizalmunkat. A homlokcsakrához kapcsolódva tudatosulnak az elnyomott érzelmek, szabaddá válik az út az intuíciónk számára. Még a szégyenlős emberek is nyitottabbá válnak, könnyebben közelednek és teremtenek kapcsolatot a körülöttük lévő világgal. A kőben lévő pirit segít a mindennapi életünk jobb szervezésében, a mindennapi dolgainkat megerőltetés nélkül végezhetjük el segítségével. A párna alá helyezett lazulit kődarabkának köszönhetően reggel frissen és fáradtság nélkül kelhetünk fel ágyunkból. A lazulit segít problémáink feldolgozásában, sorsunk elfogadásában, így megajándékoz egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élettel.

Testi gyógyhatás:

A lazulitot hajproblémák esetében alkalmazzuk, leginkább hajhullás ellen hatásos. Szabályozza a szervezet mirigyeinek működését, így azok mindenféle megbetegedése esetén hasznos segítséget nyújt. Torokproblémák, gyakori megfázás, torokgyulladás, rekedtség esetében is érdemes lazulitot használni. Javítja a hallást. Hat a bőrkiütésekre, beleértve a csalánkiütést is. A herpeszre szintén igen jótékony hatással van. Csökkenti a magas vérnyomást, szabályozza a szívverést. Enyhíti a fejfájást és általában használható gyulladáscsökkentőként és lázcsillapítóként.

Hozzárendelt mágikus hatás:

Az antik időszakban a lazulit azért használták, hogy megvédjék magukat a gonosztól. Az ősi Egyiptomban a szem környékén viselték, hogy megvédjék látásukat. A régi időkben úgy gondolták az emberek, hogy a kőben koncentrálódik az örök élet lehetősége, a biztonság és az összes isteni erő. A görögök, rómaiak és az indiánok védelmezőkőként becsülték, úgy tartották, hogy a lápisz egy égi kő, amely az embereknek szabadságot, bölcsességet és szerelmet hoz. A lazulitot minden kultúrában egyidejűleg a barátság köveként tisztelték, amely támogatja az emberi kapcsolatokat és az igaz barátságokat.

A citrin nagyszerű segítséget nyújt az újrakezdésben akár szerelemről, akár sikerekről, anyagi helyzetről van szó. Segít abban, hogy megtaláljuk önmagunkat, életünk értelmét. Megkeményít bennünket a kritikákkal szemben és képessé tesz arra, hogy a megszokásból kitörve kifejezhessük saját egyéniségünket és kreativitásunkat.

A citrin segítségével a siker elérése érdekében képessé válunk minden követ megmozgatni.

A citrin növeli az önérzetet és az önbizalmat. Hangsúlyozza az egyéniséget, fejleszti az eltökéltséget, serkenti a kreativitást és segíti az önkifejezést. Kevésbé leszünk tőle érzékenyek, különösen a bírálatra, viszont előmozdítja az építő jellegű kritikát.

Segít a pozitív beállítottság fejlődésében és az optimista előretekintésben, így lehetővé teszi, hogy haladjunk előre az áramlással, ne pedig a múlton rágódjunk.

Ez a kő elősegíti az új tapasztalatok élvezetét, és a legjobb megoldás megtalálásáig támogatást nyújt az összes lehetséges út feltérképezéséhez.


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás700 HUF

Mások ezeket keresték még