Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Pandora Jing -Jang Gyöngy ezüst - fehérarany Nyaklánc


6.900 HUF 22.09 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. szeptember 15.
Termékkód: 3165878
Megtekintések: 18
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

Oldmama (469)   
Csongrád megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban, 1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 02:07
Regisztráció: 2013. október 17.
Terméktípus:nyaklánc, függő
Finomság:925 (sterling)
Szín:ezüst
Nem:uniszex
Állapot:hibátlan

Elegáns Pandora  JING-JANG szimbólumos tűzzománc bevonatú kristályos csúszó Gyöngy medálos , lapszem kialakítású ezüst - rajta Fehérarany bevonatú uniszex nyaklánc.

Nyaklánc hossza : 41 cm

Medál: 1 cm

A jin és jang szimbólumának értelmezése

Rengeteg elmélet létezik e különleges szimbólum jelentéséről. Egyesek esőcseppet látnak benne, mások ebihalhoz hasonlítják. Valójában a szimbólum a világmindenség egymással ellentétes tulajdonságait mutatja: sötét és világos, nőies és férfias jellegű, lágy és kemény, ívelt és szögletes, stb. Fontos megemlíteni, hogy a divatos nézet szerinti nő és férfi megkülönböztetés nem egyenértékű a jin és jang lényegiségével – itt a nőies és férfias jellegű tulajdonságokon van a hangsúly. Egyik sem létezhet a másik nélkül, nem választhatók szét és csak együtt, egymáshoz viszonyítva értelmezhetők. A világ jelenségeiben meglévő ellentétek egysége a jin és jang. A világon minden magában hordozza a változás lehetőségét. Így a világ a jin és a jang jellegű erők állandó változásából áll. Normális körülmények között az erők rendezettségre törekednek, kiegyenlítik egymást és egyensúlyban vannak.

A természet valójában felfogható egyetlen energiaként, amelynek különböző fázisai fejlődnek ki az élet önmagát teremtő folyamatában. A természet fő energiája az úgynevezett erős jang. A jin energiát a jang szembehelyezkedő, ellenálló közegben végbemenő mozgása hozza létre. Ez a fajta ellenállás a jang aktivitását hivatott támogatni, ennélfogva a jin nem más, mint a jang energia gyenge szakasza, amely előjelváltással gondoskodik önmaga továbbműködéséről.[1]

Más értelmezések szerint a jin nem a jang energia gyenge szakasza, hanem a jin és a jang két egymást kiegészítő, és egymástól lényegileg teljesen különböző ősprincípium.

A jin és a jang két pólusa nem keverendő össze a keresztény kultúrkör és gonosz fogalmaival; ilyen irányú megfeleltetés legfeljebb úgy tehető, hogy a jin és jang egyensúlya a , és ezen egyensúly hiánya a rossz.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás600 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték még