Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Aventurin-ametiszt-citrin-holdkő 925 ezüst nyaklánc


20.300 HUF 68.41 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. június 11.
Termékkód: 3680102
Megtekintések: 29
Megfigyelők: 1
Eladó adatai
 

Leha (794)    
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 16:32
Regisztráció: 2016. október 25.
Terméktípus:nyaklánc, függő
Finomság:925 (sterling)
Kő:ametiszt
Téma:szerelem, barátság
Stílus:bohó, hippi
Szín:többszínű
Nem:női
Állapot:hibátlan

Aventurin -ametiszt- citrin- holdkő ásványköves ,925 ezüst nyaklánc.

A lánc hossza: 44,5 cm.

Aventurin hossza: 1,5x1 cm.

Ékszerbecsüsként garancia az eredtiségére!

Az ametiszt kristály hatásai:

Fizikai szintenaz ametiszt széles spektrumú gyógyító energiával rendelkezik, így a legtöbb betegséget hatékonyan orvosolja. Enyhíti a fájdalmat, így bármely fájdalmas területre helyezhető. Csillapítja a fejfájást és a migrént – akik gyakran szenvednek fejfájástól általában tartanak néhány ametisztet a hűtőben, hogy kéznél legyen amikor szükséges. A hideg ametisztet helyezzük a halántékunkra.

Érzelmileg az ametisztnek nyugtató hatása van, enyhíti a stresszt és az érzelmi kimerültséget. Gyorsan stabilizálja a szétszórt, rendezetlen gondolatmintákat és segít azoknak akik érzelmileg csapongók. Csillapítja a szenvedélyeket és szenvedélybetegségeket.

Mentálisan: nyugtatja és összpontosítja a hiperaktív elmét. Növeli a mögöttes kérdések megértését.

Pszichésen: magas rezgése miatt elősegíti a meditációs gyakorlatokat.

Spirituálisan: a harmadik szemre (homlok csakra) helyezve enyhíti a pszichés kiégettséget és spirituális kimerültséget.

Mágikusan: az ametiszt kristály közvetíti Szt Germain Ibolyalila Lángját. Az Ibolyalila Láng spirituális megtisztulást hoz, feloldja a karmikus terheket pl betegséget és megvéd az energetikai támadás ellen.

Meditáció: az isteni tervvel összhangba hozza gondolatainkat és akaratunkat, így elősegíti a spirituális fejlődést.

Egyéb információ: az ametiszt tökéletes kristály a fizikai környezet rezgésének emelésére. Nagyobb csoportokat vagy geodákat elhelyzeve otthonunk bármely területére, gyógyító helyre vagy autónkba azt az érzetet kelti, hogy egy tiszta fény buborék ölel minket körbe és védelmez. Nálam egy méretes ametiszt geoda van elhelyzve a meditációs /gyógyító szobámban. Ametiszt medál vagy gyűrű viselése kiegyensúlyoz és elősegíti a jól-létet.

Az aventurin hatása

Nagyon erős nyugtató hatással bír, kiegyensúlyozza a vérnyomást, csökkenti a koleszterinszintet, pozitív életszemléletet ad. Enyhítő hatással van a bőrgyulladásokra, leégésre. A szív-csakra egyik fontos köve az alternatív gyógyászat tanításai alapján.


  • Szellemi hatások: gondtalanság
  • Lelki hatások: enyhülést hoz idegesség, stressz és alvászavarok esetén
  • Mentális hatások: segít megszabadulni a gondoktól és visszatérő gondolatoktól
  • Testi hatások: megelőzi a szívinfarktust és az érelmeszesedést, enyhítő hatása van a kiütésekre, gyulladásokra, a leégésre, napszúrásra

HOLDKŐ GYÓGYHATÁSA

A holdkő az egyik legismertebb és legnépszerűbb alapanyaga az ásvány ékszereknek. Mind hatását, mind küllemét illetően a legfemininebb kő, ezért is nevezik sok helyen a nők kövének.

Mivel serkenti a petefészek működését, így jótékony hatású a menstruácuiós zavarokra, segít a változó kor tüneteit kezelni. Az egyik legismertebb hatása termékenység fokozása, amellyel gyengéden segíthetjük a várva-várt baba megfogantatását.

Egy holdkő karkötő a nyirokkeringést is egyenletesebbé teszi.

A fizikai hatásai mellett a lelkünkre is nyugatatólag hat. Legyen szó akár racionális, vagy irracionális félelmekről, ez kő nagymértékben segít leküzdeni azokat. A holdkő karkötő nem engedi az elme egyensúlyát kibillenni a mentális betegségek irányába.

Erősíti romantikus oldalunkat. A holdkő segítségével szabadjára engedhetjük fantáziánkat és vágyainkat. Segítségével visszaszerezhetjük partnerünkkel az újdonság élményét és az elvesztett romantika új erőre kaphat. A holdkő jelentése: szenvedélyes szerelem, amely a Holdra repít!

Sokan panaszkodnak újhold idején alvási problémákra, ilyenkor nem árt holdkövet magunknál tartani.

Az éjszaka a Hold és a tudattalan időszaka, ilyenkor a holdkő segíthet tudattalanunk üzeneteit felismerni és értelmezi. Emlékeztet álmunkra és fényt derít érzelmi konfliktusainkra, feldolgozatlan problémáinkra.

A csakrák közül a szakrális és a torok csakrákat uralja, vagyis a szexualitás, alkotókészség, párkapcsolatok és kreativitás területén fejti ki hatását a holdkő.

A citrin hatékonyan tisztít és regenerál.A Nap erejét hordozza ez a rendkívül jótékony hatású kő. Meleget és energiát ad, nagyon kreatív. Azok közé a kristályok közé tartozik, amelyeket sosem kell tisztítani. Elnyeli, átalakítja, szétszórja és a földeli a negatív energiát, ezért fokozottan védi a környezetet.

Az élet minden szintjén energiával tölt fel.

Mivel az aurát védelmezi, hatékony jelzőrendszerként használható, hogy képesek legyünk megvédeni magunkat. Tisztítja a csakrákat, különösen a napfonat– és a köldökcsakrát. Aktiválja a koronacsakrát, és utat enged a megérzésnek.

A citrin tisztítja, egyensúlyba hozza a finomtesteket, és összehangolja azokat a fizikaival.

A gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó. Boldog, nagylelkű kő. Arra ösztökél, hogy megosszuk másokkal azt amink van, s mindeközben segít abban, hogy megtartsuk a vagyonunkat. Megvan ahhoz az ereje, hogy örömben részesítse mindazokat, akik fogékonyak erre az érzésre. A citrin körül bánatnak és negatívvitásnak nincs helye. Hatásosan simítja el az egy közösségen vagy a családon belüli nézeteltéréseket.

Pszichológiailag: a citrin növeli az önérzetet és az önbizalmat, és megszünteti az ártó tendenciákat. Hangsúlyozza az egyéniséget, fejleszti az eltökéltséget, serkenti a kreativitást és segíti az önkifejezést. Kevésbé leszünk tőle érzékenyek, különösen a bírálatra; viszont előmozdítja az építő jellegű kritikát. Ösztönzi a pozitív beállítottság fejlődését és az optimista előretekintést; így lehetővé teszi, hogy haladjunk előre az áramlással, ne pedig a múlton rágódjunk. Ez a kő elősegíti az új tapasztalatok élvezetét, és a legjobb megoldás megtalálásáig támogatást nyújt az összes lehetséges út feltérképezéséhez.

Mentálisan: a citrin növeli a figyelem–összpontosítást, és az elme újjászületik tőle. Kitűnő a depresszió, a félelmek és a fóbiák legyőzéséhez. Erősíti a belső nyugalmat, így a bölcsesség érvényre juthat. Segít az információk feldolgozásában, a helyzetek elemzésében, és a pozitív irányba terelni ezeket. Tudatára ébreszt a magasabb rendű tudatnak. A citrinből készült medál viselése legyőzi azt a nehézséget, amelyet a gondolatok és az érzések szavakba öntése okoz.

Érzelmileg: a citrin fokozza az életörömöt. Megszünteti a negatív jellemvonásokat, a félelmeket és a legmélyebb szinten található érzéseket. Legyőzi a felelősségtől való félelmet, és megállítja a haragot. Ez a kő segít abban, hogy belesimuljunk az érzések áramlásába, és érzelmileg kiegyensúlyozottakká váljunk.
Fizikailag: energiával tölt fel és megerősíti a fizikai testet. Hasznos azoknak az embereknek, akik különösen érzékenyek a környezeti és más külső hatásokra.

Gyógyhatása: a citrin kiváló az energiával való feltöltéshez és újra töltéshez. Fokozottan jótékony hatású krónikus fáradtság szindróma esetén, és visszafordítja az elváltozással járó betegségeket. A citrin serkenti az emésztést, a lép és a hasnyálmirigyet. Megszünteti a vesék és az epe fertőzéseit, gyógyítja a szemproblémákat, serkenti a vér áramlását, méregteleníti a vért, aktiválja a csecsemő– és egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Melegítő hatása van és erősíti az idegeket. A citrin mint eloszlató enyhülést hoz a székrekedésre, és eltünteti a cellulitiszt. Elixírként jótékony hatású a menstruációs problémákra és a klimax tüneteire (például a hőhullámokra), egyensúlyba tartja a hormonokat és a mérsékli a fáradságérzetet.

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás700 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték még