Kiárusítás! Tibeti ezüst színes gyöngyös karkötő 2 színben


db x 1.500 HUF 4.05 USD
Elérhető: 2 db

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 21.
Termékkód: 3869785
Megtekintések: 40
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

Szera61 (992)    
Csongrád megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban11 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 19:35
Regisztráció: 2017. szeptember 27.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:karperec, karlánc, karkötő
Szín:többszínű
Kő:egyéb
Nem:női
Állapot:hibátlan

Tibeti ezüst színes gyöngyös karkötő, piros vagy kék színű gyöngyökkel, hal és virág medállal.

Hossza : 18 + 3 cm

A hal mint szimbólum a különböző kultúrákban :

A hindu Varuna és Visnu isten egyaránt felöltheti hal alakját. Visnunak a hal volt az elsõ megtestesülése, amikor kimentette az emberiséget a vízözönbõl, Varuna pedig a vizek aranyhal istene. Így tehát a hal a hinduk szemében a gazdagság és termékenység kedvezõ jelképe.

Kínában bõséget jósol (mandarin nyelven a "hal" és a "bõség" szó ugyan úgy hangzik) s egyszerre jelképezi Kuan-Jient, kegyelem istennõjét és a T`ang dinasztiát.

A két hal jelöli az állatöv tizenkettedik jegyét, a Piscest, a vízváltozó nõi jegyét, amely a Neptunusz és a Jupiter hatása alatt állt. A régi görögök szerint Aphrodité és Erósz hallá változott, hogy elrejtõzzön Tüphón elõl és emléküket ez a csillagkép õrzi az égen. Az ellenkezõ irányba tekintõ halak a múltat és a jövõt, az állatövi ciklus végét és a következõ kezdetét jelképezi. A halak, akiknek jegye Február 20 és Március 20 között kél fel, intuitív, alkalmazkodó és érzékeny egyéniségek, ám néha bizonytalanok és álmodozók lehetnek. A Pisces szigillumában világosan felismerhetõ a két összetartó hal. Mélyebb szinten a Földdel áthidalt emberi és kozmikus világot, vagy az emberi és lelki természetet illetve a hanyatlást és a fejlõdést jelképezi.

A manapság divatos tibeti ezüst kifejezés egy ezüstötvözetet takar, melynek 40%-a ezüst, s melyet napjainkban is a tibeti kézművesek kézi technológiával készítenek. Kissé göröngyös felülete miatt az általunk ismert ú.n. sterling ezüstnél valamivel sötétebb.Szerte a világon a legnépszerűbb divatelemek egyike.

Ugyanúgy tisztítást, ápolást igényel, mint a sterling ezüst, de a hagyományos ezüsttel ellentétben – csekélyebb ezüsttartalma miatt – ezüsttisztító folyadékban nem tisztítható, inkább az erre alkalmas speciális rongy használata ajánlott.

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás930 HUF
Foxpost - csomagautomata1540 HUF
MPL - csomagautomata1465 HUF
Packeta - átvevőhely1330 HUF

Mások ezeket keresték még