Zambiai smaragd 12.30 ct


35.000 HUF 94.61 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 09.
Termékkód: 3993515
Megtekintések: 208
Megfigyelők: 2
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Gemster (47)   
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2023. december 22.
Regisztráció: 2020. július 27.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:egyéb
Kő:smaragd

12.30. ct Zambiai smaragd

Kiváló ékköve lehet egy nyakláncnak

Befektetésnek is jó.

Angyali kristályok – Smaragd

A tavasz az újjászületés, megfiatalodás és az új növekedésének időszaka, amit semmi sem fejez ki jobban, mint a smaragd kristály átható, intenzív zöld árnyalataival. Május születési köve a smaragd.

A smaragdnak már régóta jelentős gyógyító erőt tulajdonítanak, tehát nem véletlen, hogy ez a kristály a leghatalmasabb gyógyító angyal Rafael választása.

A smaragd megerősítése: „Isteni intelligencia vezet életem minden aspektusában!”

A smaragd legalább 4000 éve nagyra becsült drágakő fantasztikus színe és misztikus tulajdonságai miatt. A Jelenések Könyvében a Biblia azt mondja, hogy Isten trónja smaragdból van. Az egyiptomi Toth legendás misztikus tudását smaragd táblákba vésték. A misztikus hagyományokban a smaragd kristály az örök forrás és halhatatlanság szimbóluma. Az Egyiptomiakról ismert, hogy smaragdba vésték az örök fiatalság szimbólumát és ezeket a talizmánokat a halottakkal együtt temették el. Egyiptomi smaragdot kb 2000 évvel Kleopátra születése előtt is bányásztak, azt mondják ez volt kedvenc drágaköve. Azt tartják, hogy a papi méltóságok melldíszének a smaragd az egyik drágaköve.

Az ókori Rómaiak termékenységet, újjászületést társítottak a smaragdhoz, Vénusznak az szépség és szerelem istennőjének ajánlották.

India méltóságos moguljai köztük Jahan Sah, aki a Taj Mahal építője is oly nagy becsben tartotta a smaragdot, hogy vallási szövegekben is feljegyezték és talizmánként viselték a követ.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest
Postázás1790 HUF

Mások ezeket keresték még